Konsulenter

Frans O. Høyer

Frans O. Høyer har med over 7 års professionel erfaring i rekrutteringsbranchen, været med i en lang række af rekrutteringer af både topledere, funktionsledere og specialister.

Han har tidligere været topleder i både private som offentlige virksomheder, og har herfra en stor kommerciel og ledelsesmæssig kompetence og erfaring at trække på. Frans har et stort og aktivt netværk i dansk erhvervsliv og et indgående kendskab til de personale- og rekrutteringsmæssige udfordringer som virksomhederne står ansigt med i dag.

Ved siden af rekrutteringsarbejdet er Frans ekstern lektor på Aalborg Universitet, Censor på MBA og Top Governance uddannelserne ved Business Institute, samt Censor ved de erhvervsøkonomiske og internationale studier på de danske universiteter.

 

Kim Mouritzen

Kim Mouritzen har mange års erfaring med rekruttering, ledelse, international salg og marketing specielt indenfor fødevare og dagligvarebranchen.

Kim har bl.a. været koncerndirektør hos DKI Group, salgsdirektør hos NORDEX FOOD og direktør i Foreningen Fiskebranchen, hvor han sammen med Minna & Gunnar fik folk til at spise mere fisk. Derudover har han været vicedirektør på et delvist danskejet mejeri i Mellemøsten og marketingchef i Mejeriforeningen.

Ved siden af rekrutteringsarbejdet er Kim aktiv som bestyrelsesmedlem i flere virksomheder

Hvad siger kunderne

Waterlogic A/S. Det er en spændende tid for Waterlogic i Danmark. Vi udvikler os hastigt i markedet for drikke- vandsløsninger til virksomheder og offentlige organisationer. Med en række helt unikke produkter og services er Waterlogic i dag førende på det danske marked for rent drikkevand.

Det er afgørende at vi altid har de rette kompetencer i huset, både tekniske som kommercielle, og her bruger vi HOYER til både at searche og kvalificere mulige kandidater. Det er effektivt og professionelt og vi er rigtig tilfredse med samarbejdet.

www.waterlogic.dk

Waterlogic Landechef Kristian Wittenkamp