Second Opinion

Har du selv fundet en eller flere kandidater til en given stilling, eller har du uopfordrede ansøgere som du ønsker en ”second opinion” på, kan vi hjælpe med bla. test, interview og referencer.

Vi tilbyder at udarbejde personprofil og vurdering, som bla. kan styrke det endelige beslutningsgrundlag og hjælpe dig godt på vej til den rigtige kandidat.

Med udgangspunkt i stillingsbeskrivelsen eller personkravene gennemfører vi interview og indhenter referencer, samt giver en indgående tilbagemelding, både mundtligt som skriftligt på hver kandidat.

Hvad siger kunderne

På LinkedIN så jeg Høyer Rekrutterings stillingsopslag som marketingchef hos Red Barnet. Jeg søgte stillingen via deres online ansøgning, og var så heldig at blive udtaget til at være med i ansøgningsprocessen.

Hele processen forløb professionelt, fra interview til tests, hvor de var søde til at gøre processen god og lærerig for mig.

Jeg fik desværre ikke jobbet, men fik fuldt udbytte af processen, som måske endda er grunden til at jeg fik det job jeg søgte umiddelbart efter.

Høyer Rekruttering kan klart anbefales!

Maja Wall Kandidat til Red Barnet Marketing chef