OM OS

Dedikering, målrettethed og erfaring er ord som kort men præcist beskriver HOYER rekruttering. Vi er dedikerede og meget engageret i at finde, tiltrække og rekruttere de helt rigtige personligheder og kompetencer til de rigtige og matchende virksomheder og det perfekte job.

Vi er målrettede og arbejder udelukkende med rekruttering. Vi arbejder i et bredt branchefelt og med forskellige størrelser af virksomheder og organisationer. Fælles for alle vore kunder er, at der er behov for de rigtige kompetencer og menneskelige ressourcer på de rigtige positioner og placeringer. Det er her vi gør en forskel.

Vores erfaring fra både erhvervslivet og offentlige organisationer, gør at vi kan bringe meget af vores viden og egne kompetencer i spil i forbindelse med vore opgaveløsninger. Vi sikrer at der er en dyb forståelse og indsigt i årsager og løsninger til organisationens nødvendige udvikling, og hvorfor behovet for forskellige personligheder og både faglige og menneskelige kompetencer over tid skifter karakter.

Hvad siger kunderne

På LinkedIN så jeg Høyer Rekrutterings stillingsopslag som marketingchef hos Red Barnet. Jeg søgte stillingen via deres online ansøgning, og var så heldig at blive udtaget til at være med i ansøgningsprocessen.

Hele processen forløb professionelt, fra interview til tests, hvor de var søde til at gøre processen god og lærerig for mig.

Jeg fik desværre ikke jobbet, men fik fuldt udbytte af processen, som måske endda er grunden til at jeg fik det job jeg søgte umiddelbart efter.

Høyer Rekruttering kan klart anbefales!

Maja Wall Kandidat til Red Barnet Marketing chef