For kandidater

Vi arbejder med at finde de helt rigtige kandidater til spændende og udfordrende stillinger. Vores rekrutteringsproces tager i hovedtræk udgangspunkt i en vurdering af matchet mellem dine faglige kompetencer, din personlighed og den beskrevne ideal-profil til den konkrete stilling. Som kandidat hos HOYER vil du altid opleve en professionel dialog og sparring omkring det konkrete job. Det er vigtigt, at du sættes grundigt ind i både virksomheden/organisationen og den aktuelle stilling. Således sikrer vi, at du har en indgående forståelse for den søgte stilling og den pågældende virksomhed.

En succesfuld rekruttering er et match mellem dine og vores kunders ønsker til faglige kompetencer, personlighed, udviklingsmuligheder og kulturen i den pågældende organisation.

Kom videre:
Vi arbejder meget i vores store netværk af både potentielle kandidater, ledere og virksomheder, når vi skal finde de helt rigtige kandidater. Derfor er det vigtigt, at vi altid har fingeren på pulsen hos vores kunder og har kendskab og kontakt til mulige kandidater.
Er du på vej videre i din karriere, eller vil du blot høre om dine eventuelle muligheder for et nyt job, er du altid velkommen til at sende os dit CV – eller måske invitere dig selv på en kop kaffe og en kort introduktion.