FOR VIRKSOMHEDER

Rekruttering

Sådan arbejder vi

Rekruttering og tiltrækning af kernemedarbejdere er en afgørende faktor for succes i din virksomhed.

I HOYER arbejder vi målrettet i vores store netværk med udvikling og pleje af vore mange relationer i dansk erhvervsliv. Dette sikrer os en unik adgang til potentielle kandidater og kompetencer der kan sikre din virksomheds eller organisations behov.

Vi er – med udgangspunkt i strenge kvalitetskrav – med til at sikre en effektiv rekruttering. Hos HOYER er vi dedikerede til altid at finde den helt rigtige kandidat.

Med en gennemtænkt og individuelt tilpasset process leverer vi den højeste kvalitet som branchen kan tilbyde. Det kommer dig til gode og skaber værdi igennem hele processen fra den indledende kandidatkontakt til introduktionen af kandidaterne i din organisation.

Med en seriøs og respektfuld tilgang til både kandidater og vore kunder, sikrer vi begge parter en god oplevelse.

Opgavetyper

Med udgangspunkt i vores lange og brede erhvervsmæssige indsigt, forståelse og baggrund løser vi opgaver med rekruttering indenfor:

  • Bestyrelser
  • Ledelse
  • Salg og afsætning
  • Administration, IT og Økonomi
  • Tekniske stillinger
  • Specialister

Vi går aldrig på kompromis med den rigtige løsning og sikrer ved hver rekruttering et sikkert match mellem organisationens krav til faglighed og personlighed samt kandidatens egne forventninger og kompetencer.

Processen og forløbet

Forståelse af opgaven er af afgørende betydning for vort arbejde, og vi investerer altid i en grundig forståelse af din virksomhed og indsigt i organisationen, kulturen, miljøet, produktet og markedet du bevæger dig på forud for en rekrutteringsopgave.

En rekrutteringsproces kunne se sådan ud:

1. Opgavediagnose
Virksomheds- og kulturanalyse, Jobanalyse, Jobprofil og ideel personprofil
2. Kandidat søgning
Head hunting (search) Annoncering (selection) og udvælgelse af kandidater til den videre proces
3. Proces og interview
Indledende interviews, Personprofilanalyse, Referencetagning og dybdeinterviews
4. Udvælgelse
Kandidatindstilling, Kandidatpræsentation og til sidst et evalueringsmøde

Hvad siger kunderne

Quantum ApS er et mindre firma specialiseret i salg af mejeriprodukter på oversøiske markeder og delvist ejet af et større tysk mejeri. Som en lille organisation aktiv i alle dele af verden er det særdeles vigtigt at finde nye medarbejdere, som af vore kunder og partnere opfattes som troværdige, kompetente og med en høj grad af integritet. Desuden lægger vi naturligvis vægt på, at nye medlemmer af vores team fungerer optimalt sammen med kolleger i et miljø, som til tider kan være meget hektisk. I forbindelse med ansættelse af Sales Manager har vi benyttet HOYER-rekruttering til hele processen. Opgaven er blevet gennemført professionelt med fuld rapportering i forløbet og præsentation af interessante ansøgere. Det endelige resultat har til fulde levet op til vore forventninger, så vi kan kun anbefale HOYER-rekruttering på det varmeste.

Quantum ApS Esben Nielsen, Adm. direktør