Second Opinion

Har du selv fundet en eller flere kandidater til en given stilling, eller har du uopfordrede ansøgere som du ønsker en ”second opinion” på, kan vi hjælpe med bla. test, interview og referencer.

Vi tilbyder at udarbejde personprofil og vurdering, som bla. kan styrke det endelige beslutningsgrundlag og hjælpe dig godt på vej til den rigtige kandidat.

Med udgangspunkt i stillingsbeskrivelsen eller personkravene gennemfører vi interview og indhenter referencer, samt giver en indgående tilbagemelding, både mundtligt som skriftligt på hver kandidat.

Hvad siger kunderne

Dometic. Når jeg før i tiden hørte om folk, som arbejder med medarbejderrekruttering, skal jeg ærligt tilstå, at jeg tænkte, at det var banditter i habitter. Og jeg tænkte samtidig, at det klart nemmeste var, at jeg blot selv fandt mine medarbejdere. Gennem flere års samarbejde med HOYER, er samtlige mine fordomme blevet gjort til skamme. HOYER har hjulpet Dometic med ansættelse af flere medarbejdere, og det er hver gang foregået med stor grundighed. En grundighed, som blandt andet udmønter sig i, at vi har fået medarbejdere, som fra dag ét passer perfekt ind i lige nøjagtig den afdeling og kultur, der gør sig gældende i vores virksomhed. Hvis jeg selv har fået en kandidat anbefalet, har jeg også ladet HOYER ’trykprøve’ kandidaten med et interview og en personlighedstest, så jeg er sikker på, at jeg har kig på den rigtige.

www.dometic.com