Ledige stillinger

DEDIKERET BUTIKSASSISTENT TIL KG CAMPING I KOLDING

Brænder du for at give kunderne den gode oplevelse og service i butikken, og vil du være med til at gøre en forskel i en af Danmarks førende camping butikker? så læs mere her:

Med formel reference til direktøren søges en engageret og dedikeret butiksassistent, der brænder for at give kunderne den gode oplevelse og service. Du har stor lyst til at gøre en forskel og møder kunderne i butikken med imødekommenhed, udstråling og godt humør.  Du trives med alsidige opgaver og bliver i et tæt samarbejde med dine kollegaer ansvarlig for den daglige drift af butikken og salget af det brede sortiment af camping- og fritidsudstyr.

Læs mere / Søg stilling

MEKANIKER TIL KG CAMPING I KOLDING

Har du fokus på kunden og det gode håndværk og kan se dig selv som en del af et meget dedikeret værksted med et højt serviceniveau og tæt kontakt til kunden, så læs mere her:

Med formel reference til den tekniske chef søges en engageret og dygtig mekaniker der brænder for det gode tekniske håndværk og den gode service. Du evner at møde dine kollegaer, og ikke mindst kunderne i øjenhøjde og har stor lyst til at gøre en forskel.  Du kommer til at indgå i værkstedsteamet - som består af 9 medarbejdere - med reparation og service af campingvogne og specifikt med rep. og service af bremser, el, vand, gas og bla. pladearbejde samt installation af udstyr og tilbehør.

Læs mere / Søg stilling

AFDELINGSLEDER

.......til projektafdelingen i Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S i Brønderslev. Der er travlt i RTE A/S og til en spændende nyoprettet stilling - med store udviklingsmuligheder - søges en erfaren og motiveret afdelingsleder med projektledererfaring.

I takt med planlagte udvidelser af aktiviteterne og stigende efterspørgsel, øges vigtigheden af planlægning og koordination. Du bliver derfor en central del af den overordnede koordination af byggeopgaverne i huset, samt ikke mindst af de enkelte projekter og opgaver i forhold til båden kunden, egenproduktionen og underentreprenører.

Læs mere / Søg stilling

Besatte stillinger

STILLINGEN ER BESAT - INDKØBSDISPONENT

Vil du være med til at gøre en forskel i en af verdens førende leverandører af hjælpemidler til børn og unge, og brænder du for, at tingene skal lykkes på den mest optimale måde? Så er det måske dig, vi søger til et spændende job som indkøbsdisponent.

I stillingen som indkøbsdisponent vil din hverdag blive meget alsidig. Der er brug for, at du arbejder struktureret, og du kan holde hovedet koldt. At du kan prioritere én opgave frem for en anden, og du kan have mange bolde i luften.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - MÆRKEANSVARLIG FOR OPEL

Med Opels nye personvognsprogram vil du opleve et helt nyt niveau af komfort og sikkerhed og ikke mindst avanceret teknologi. Kan du gå forrest og sælge det unikke Opel program i Herning?

Vi søger en dygtig sælger og købmand, der kan gå forrest og ikke mindst tage teten med at fastholde og udbygge Uggerhøjs stærke position på markedet i Herning.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SÆLGER TIL UGGERHØJ I HJØRRING

Vi søger en dygtig sælger der kan gå forrest og ikke mindst tage teten med at udbygge og fastholde Uggerhøjs stærke position på markedet i Hjørring.

Du får ansvaret for salget af Citroën i Hjørring men går naturligt ind og sælger på de øvrige bilmærker også. Du kender salgets forskellige faser og den efterfølgende forretningsgang. Du ved hvornår et salg skal lukkes og hvordan du får skabt den helt tilfredse kunde.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - AREA SALES MANAGER

Vi leder efter en erfaren og motiveret Sales Manager, der kan tage ansvaret for salget af INFUSER´s unikke og patenterede Climatic løsninger til industriel luftrensning. Har du erfaring med industrielt salg og kan du gå forrest i udviklingen af salget i både Danmark og Nord Tyskland, så læs mere her:

Du bliver nøglen til at realisere CLIMATIC ’s planer for Danmark og Nord Tyskland – både med hensyn til markedsudvikling samt direkte salg - og bliver ansvarlig for det opsøgende salg, kunden og den målrettede end-to-end salgsproces, inklusiv den tekniske løsning, tilbud, kontraktforhandling samt koordinering af alle interne aktiviteter med relevante afdelinger samt eksterne leverandører.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - EXPORT SALES MANAGER

We are looking for an energetic and experienced Export Sales Manager, that can take the lead in establishing, and later developing, the sales through a distribution network structure in Scandinavia, Baltics and the UK.

Your initial tasks and responsibilities will be identification and approaching potential distributors targeting segments within e.g. hospitals, professional kitchens, restaurants, food factories and agriculture. In close cooperation and sales support with each of the new established wholesalers and distributors, you will draft business plans and pursue the sales potentials in each of the designated markets.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SUPPLY CHAIN MANAGER

We are looking for an experienced, dedicated and ambitious SCM, motivated and able to take the lead in establishing the SCM structures and future management of the company´s international SC activities.

In close cooperation with the CEO, you will initially be responsible for the green field sourcing, planning and structuring of the needs in the company’s SC with a primary focus on identifying and optimizing the procurement of strategic core components, such as ultraviolet excimer lamps, catalysis materials, sensor applications, and filter technologies.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - EKSPORTCHEF

Er du ambitiøs og energisk, og brænder du for salg til landbrugssektoren i Østeuropa? Så læs mere her:

Som eksportchef får du, med reference til den administrerende direktør, en central rolle i både udviklingen og implementeringen af virksomhedens vækststrategi i Baltikum og øvrige Østeuropa. Du får det samlede ansvar for salget til de nævnte markeder, og bliver ansvarlig for at udvikle salget både via forhandlere, som direkte til de enkelte større slutkunder.

Læs mere / Søg stilling
  • Klokkerholm karosseri
  • Stilling:

    Værktøjskonstruktør til teknisk afdeling

STILLINGEN ER BESAT - VÆRKTØJSKONSTRUKTØR

Har du erfaring med konstruktion af værktøjer til presse- og stanseoperationer i en tyndpladeproduktion og elsker du bare at arbejde med CAD/CAM?  Så læs mere her: 

Med reference til den tekniske leder får du til opgave at konstruere, optimere og udvælge fremstillingsmetoder for værktøjer til presse- og stanseoperationer, både på hydrauliske og eksenter pressere.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - BOGHOLDER

Bogholder til spændende handelsvirksomhed i trekantområdet. Har du erfaring og interesse i bogholderi og budgetlægning og kan du se dig selv i en meget spændende intern funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.

Med reference til den administrerende direktør, får du det selvstændige ansvar for virksomhedens bogholderi, budgetlægning, kontrol og ikke mindst internationale rapportering.  

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - INTERN SERVICETEKNIKER

Har du erfaring og interesse i teknisk service og koordinering og kan du se dig selv i en meget spændende intern funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.

Med reference til den tekniske chef og ikke mindst i et tæt internt samarbejde med de øvrige ansatte, skal du understøtte den tekniske support i forbindelse med garantisager på virksomhedens produkter, og løbende være i forbindelse med forhandlere i forbindelse med mindre reparationer og test.

Læs mere / Søg stilling