Ledige stillinger

Product lifecycle Engineering Manager

Til en nyoprettet stilling som PLE Manager søger vi en leder, der kan samle, udvikle og skabe en fantastisk afdeling med fokus på at optimere, tilpasse og innovere Vitrolife ‘s banebrydende produkter indenfor medicinsk udstyr til fertilitetsbehandling.  

Vi søger en afdelingsleder der kan skabe de perfekte rammer for vores nyetablerede PLE afdeling, hvor der pt er 8 medarbejdere, og som forventet vil vokse i den kommende tid. I afdelingen er der forskellige baggrunde som bl.a. mekanik-, elektronik- og sundhedsteknologi ingeniører samt software udviklere, der alle arbejder med tekniske forbedringsprojekter af den eksisterende portefølje af produkter og tilhørende supply chain, produktion og service processer. Du bliver en væsentlig del af afdelingens kommende succes, og skal sikre at afdelingen kommer i mål som en troværdig og effektiv support til virksomhedens øvrige afdelinger gennem intern koordinering, ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere.

Læs mere / Søg stilling

R&D ELEKTRONIKINGENIØR

Er du i stand til at omsætte vilde ideer til robuste løsninger? Og har du lyst til at bruge disse evner til at hjælpe ufrivilligt barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre? Kan du svare ja til ovenstående – og er du den teamorienterede elektronikingeniør der kunne motiveres af, at udvikle medicinsk udstyr i verdensklasse? - så vil vi meget gerne tale med dig!

Vi søger en elektronikingeniør til R&D, hvor der pt er ca. 35 ansatte med forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører indenfor software, mekanik, elektronik og sundhedsteknologi samt, fysikere og biologer. Du bliver en integreret del af Engineering afdelingen (der er en del af R&D), og kommer til at drive egne opgaver samt at indgå i udviklingsprojekter der arbejder på tværs af hele organisationen.

Læs mere / Søg stilling

PRODUCT ENGINEER

Er du en passioneret og dygtig Product Engineer med erfaring inden for dataanalyse, hardwareoptimering og dokumentation? Har du lyst til at være en del af et dedikeret Aftersales team og bidrage til at optimere og servicere innovative produkter inden for medicinsk udstyr? Så er du helt sikkert den, vi leder efter!

Som Product Engineer får du stor indflydelse på den løbende forbedring af den nuværende produktportefølje. Du vil som del af din oplæring få et indgående kendskab til Vitrolife ´s banebrydende EmbryoScope™ time-lapse system og skal på baggrund af denne viden og din faglige baggrund igangsætte og drive forbedringsprojekter.

Læs mere / Søg stilling

PROJEKTLEDER/SÆLGER til ALUMINIUM segment

Vil du med på en spændende rejse og være en af drivkræfterne i NorDan ´s salgsindsats og fortsatte udvikling af et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af aluminium vinduer, døre og facader til byggebranchen. Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med en top motiveret organisation, bliver det din opgave at forestå og gennemføre  projektsalget af aluminium vinduer, døre og facader med teknisk rådgivning, intern projektstyring, kundebesøg, kalkulation, tilbudsgivning, ordrelægning, levering og opfølgning. Kort sagt følger du projektet fra A-Z og bliver NorDan ‘s ansigt ud mod den relevante målgruppe af kunder indenfor det professionelle byggeri, som f.eks arkitekter, rådgivere, bygherrer og entreprenører.

Læs mere / Søg stilling

SERVICETEKNIKER TIL SJÆLLAND OG FYN

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en spændende og meget selvstændig stilling søges en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af automatikkraner, hos en lang række spændende kunder på enten Sjælland eller Fyn.

I et tæt samarbejde med DCB´s stærke team af serviceteknikere, og med reference til servicechefen, får du ansvaret for selvstændigt at gennemføre service, fejlfinding, reparation og vedligehold af automatikkranerne hos vores spændende kunder på enten Sjælland eller Fyn, afhængig af din bopæl. Kunderne er bla. kraftvarmeværker, mejerier, biomasseanlæg og industrier. Din arbejdsdag vil være afvekslende med en høj grad af frihed under ansvar.

Læs mere / Søg stilling

Besatte stillinger

STILLINGEN ER BESAT: R&D PROJEKTLEDER

Er du allerede en erfaren projektleder og kan du se dig selv i en succesfuld, ambitiøs international virksomhed indenfor medicinsk udstyr (IVF), hvor du bliver en central del af et meget kompetent udviklingsteam? Og motiveres du af at lede, koordinere og strukturere projekter fra idé til lancering? 

Der er tale om en meget spændende stilling i en helt unik virksomhed. Med reference til VP for R&D bliver du en central del af R&D teamet med fokus på projektledelse af udviklingsprojekter (og processer) fra idé til global lancering. Du får en stor berøringsflade på tværs af hele organisationen, og bliver ansvarlig for et antal projekter af varierende størrelse, omfang og type. Ikke mindst bliver du en del af en R&D funktion med et stort sammenhold, høj faglighed og med fokus på innovation og teknologiske muligheder.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: KEMIINGENIØR

Bollerup Jensen A/S udvikler og producerer kemiske silikat produkter til industrielle applikationer, som bindemiddel, coating, imprægnering, brandhæmning, m.fl., der afsættes på både de nationale som internationale markeder. Med reference til virksomhedens udviklingschef søges en kemiingeniør, der kan medvirke til gennemførelse og ledelsen af en række meget spændende, bæredygtige og ambitiøse udviklingsprojekter og ikke mindst deltage i implementeringen af nye produkter i produktionen.  

Der er tale om en helt unik stilling i en spændende virksomhed og dine arbejdsopgaver vil bla. omfatte: Du kommer til at deltage i spændende udviklingsprojekter, og afhængig af dine primære kompetencer og tidligere erfaring, fortrinsvis indenfor udvikling af patenterede silikat produkter og specielt ifht. applikationer inden for lim og coating. Løbende deltagelse i optimering af produkter og produktionsprocesser sammen med interne kolleger og eksterne kunder og samarbejdspartnere.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: PROJEKTSÆLGER

Energisk og erfaren PROJEKT SÆLGER til NorDan Vinduer A/S i Storkøbenhavn. Kan du være en af drivkræfterne i NorDan ´s salgsindsats og fortsatte udvikling for et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af vinduer og døre til byggebranchen på Sjælland? Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med en top motiveret organisation, bliver det din opgave at forestå og gennemføre  projektsalget med teknisk rådgivning, intern projektstyring, kundebesøg, kalkulation, tilbudsgivning, ordrelægning, levering og opfølgning. Kort sagt følger du projektet fra A-Z og bliver NorDan ‘s ansigt ud mod den relevante målgruppe af kunder indenfor det professionelle byggeri, som f.eks arkitekter, rådgivere, bygherrer og entreprenører.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: INTERN SALGSKOORDINATOR

Har du erfaring med intern salgssupport og koordinering og kan du se dig selv i en funktion med spændende og udfordrende opgaver i en førende og meget innovativ virksomhed? Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med det Nordiske salgsteam, finans og supplychain i Göteborg og med reference til inside sales manager i Göteborg, skal du understøtte det interne salg gennem telefonisk rådgivning, løbende opfølgning og vejledning af kunden. Som intern salgskoordinator bliver du naturligt involveret i mange og spændende opgaver omkring telefonsalget, mailordre, after sales service, lager håndtering, tilbud og generel kundesupport. Du bliver en vigtig og central del af den interne koordinering af salget

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: HEAD OF PROJECT MANAGEMENT

Til AB INVENTECH A/S i Ikast søges engageret leder til projektafdelingen. Virksomheden er en meget spændende, anerkendt og markedsledende leverandør af special maskiner og automationsudstyr og er i en markant vækst og udvikling. Virksomheden ligger i det centrale og naturskønne Midtjylland og er præget af en innovativ og løsningsorienteret kultur med tætte og langvarige relationer til kunderne i en meget interessant branche.

Med reference til COO får du ansvaret for den samlede styring af virksomhedens igangværende projekter herunder løbende opfølgning på projekt økonomien, styring og koordinering af en række specifikke kunde projekter samt større udviklingsopgaver. Som Head of Project Management vil du i høj grad være bindeleddet mellem virksomhedens ledelse, kunder, firmaets forskellige funktioner og samarbejdspartnere.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: INGENIØR

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en meget spændende stilling søges en ingeniør til bla. design, rådgivning, beregning og udarbejdelse af tilbud på kranløsninger.

I et tæt samarbejde med DCB´s dygtige team af ingeniører og teknikere og ikke mindst ledelsen,  skal du indgå i den tekniske rådgivning, udarbejdelse af tilbud, design, dimensionering og opfølgning på forespørgsler til en række spændende kunder i både Danmark og udlandet.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: ØKONOMIANSVARLIG

Til en meget spændende kunde i det sydvestlige Midtjylland søger vi en økonomiansvarlig der kan indgå i virksomhedens daglige økonomistyring og udvikling. Vores kunde er en mindre, veldrevet og meget udviklingsorienteret og ambitiøs produktionsvirksomhed med en lang række spændende og bæredygtige industrielle produkter med stort fokus på projekt og teknologiudvikling. Organisationen er præget af et åbent, direkte og uformelt miljø, med et stort engagement, faglighed og viden indenfor sit felt.  

Vi søger en økonomiansvarlig der med reference til den administrerende direktør, selvstændigt kan varetage og videreudvikle en velfungerende og effektiv øko­nomistyring, der leverer pålidelige tal til tiden. Grundet organisationens størrelse kommer du til at favne bredt, og vil indgå i de fleste opgaver i økonomifunktionen

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: ELEKTRONIK INGENIØR

Kan du se dig selv i en meget interessant og kundefokuseret international virksomhed, hvor du får ansvaret for bla. design og konstruktion af transformere, kalkulation, tilbudsgivning og kunde support til en spændende kundeportefølje, samt teknisk support til salg og ikke mindst virksomhedens fabrikker i Letland og Thailand? Måske har du ambitioner og kan på sigt se dig selv som teamleder? Så er det helt sikkert dig vi søger, til et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Med reference til CTO kommer du til at indgå i et spændende team af ingeniører og får bla. ansvaret for en række eksisterende og nye nationale og internationale kunder, hvor dine opgaver bla. omfatter design og konstruktion af spoler og transformere, kalkulation, tilbudsgivning og kunde support samt teknisk support til fabrikkerne i Letland og Thailand.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: EKSTERN SÆLGER

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en meget spændende stilling søges en ekstern sælger til det opsøgende salg, der med ansvaret for de udadvendte og opsøgende salgsaktiviteter, kan udvikle virksomhedens salg af kranløsninger, serviceprodukter og kontroleftersyn, primært i den midt- og nordlige del af Jylland.

Med udgangspunkt fra virksomhedens domicil i Nibe, og i et tæt samarbejde med DCB´s øvrige medarbejdere og ledelse, får du ansvaret for selvstændigt at udbygge og fastholde en spændende portefølje af kunder, primært i det midt og nordjyske.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: SERVICETEKNIKER

KJ Klimateknik søger en dygtig servicetekniker, der selvstændigt kan servicere ventilations-og klimaløsninger hos deres mange landbrugskunder i Danmark. Du bliver en del af en engageret organisation, hvor omgangstonen er uformel, positiv, humoristisk og hvor der ledelsesmæssigt er fokus på trivsel og udvikling hos den enkelte medarbejder og hvor  værdibegreber som faglighed, tillid og nærvær er hverdag.

Din arbejdsdag vil være afvekslende med en høj grad af frihed under ansvar. Du får din egen veludstyrede servicevogn stillet til rådighed med mulighed for at køre ud fra din bopæl

Se besat stilling