Ledige stillinger

ERFAREN PROJEKTLEDER

Er du allerede en erfaren projektleder og kan du se dig selv i en succesfuld, ambitiøs international virksomhed indenfor medicinsk udstyr (IVF), hvor du bliver en central del af et meget kompetent udviklingsteam? Og motiveres du af at lede, koordinere og strukturere projekter fra idé til lancering? 

Der er tale om en meget spændende stilling i en helt unik virksomhed. Med reference til VP for R&D bliver du en central del af R&D teamet med fokus på projektledelse af udviklingsprojekter (og processer) fra idé til global lancering. Du får en stor berøringsflade på tværs af hele organisationen, og bliver ansvarlig for et antal projekter af varierende størrelse, omfang og type. Ikke mindst bliver du en del af en R&D funktion med et stort sammenhold, høj faglighed og med fokus på innovation og teknologiske muligheder.

Læs mere / Søg stilling

PROJEKTANSVARLIG TEAMLEDER

Til en spændende og nyoprettet stilling søger vi en projektansvarlig teamleder, til et engageret team af programmører af automation, styring og HW produktion. Begejstres du ved tanken om at være med på et ambitiøst hold, i en absolut førende virksomhed på verdens markedet, men også ønsker at udvikle den? Så er du den, vi leder efter.

Som teamleder bliver du en del af en dynamisk international virksomhed og bliver ansvarlig for et hold på ca. 10-12 dedikerede og dynamiske programmører indenfor  automationsprojekter, styring, programmering, el-tegninger, styklister, FAT-test og slut dokumentation samt fremstilling af HW. Fokus er at sikre en professionel projektgennemførelse med høj kvalitet, kundetilfredshed og sporbarhed i tæt samarbejde med konstruktionsafdelingen, salg, montører og ikke mindst kunden.

Læs mere / Søg stilling

Besatte stillinger

STILLINGEN ER BESAT: INGENIØR

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en meget spændende stilling søges en ingeniør til bla. design, rådgivning, beregning og udarbejdelse af tilbud på kranløsninger.

I et tæt samarbejde med DCB´s dygtige team af ingeniører og teknikere og ikke mindst ledelsen,  skal du indgå i den tekniske rådgivning, udarbejdelse af tilbud, design, dimensionering og opfølgning på forespørgsler til en række spændende kunder i både Danmark og udlandet.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: ØKONOMIANSVARLIG

Til en meget spændende kunde i det sydvestlige Midtjylland søger vi en økonomiansvarlig der kan indgå i virksomhedens daglige økonomistyring og udvikling. Vores kunde er en mindre, veldrevet og meget udviklingsorienteret og ambitiøs produktionsvirksomhed med en lang række spændende og bæredygtige industrielle produkter med stort fokus på projekt og teknologiudvikling. Organisationen er præget af et åbent, direkte og uformelt miljø, med et stort engagement, faglighed og viden indenfor sit felt.  

Vi søger en økonomiansvarlig der med reference til den administrerende direktør, selvstændigt kan varetage og videreudvikle en velfungerende og effektiv øko­nomistyring, der leverer pålidelige tal til tiden. Grundet organisationens størrelse kommer du til at favne bredt, og vil indgå i de fleste opgaver i økonomifunktionen

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: ELEKTRONIK INGENIØR

Kan du se dig selv i en meget interessant og kundefokuseret international virksomhed, hvor du får ansvaret for bla. design og konstruktion af transformere, kalkulation, tilbudsgivning og kunde support til en spændende kundeportefølje, samt teknisk support til salg og ikke mindst virksomhedens fabrikker i Letland og Thailand? Måske har du ambitioner og kan på sigt se dig selv som teamleder? Så er det helt sikkert dig vi søger, til et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Med reference til CTO kommer du til at indgå i et spændende team af ingeniører og får bla. ansvaret for en række eksisterende og nye nationale og internationale kunder, hvor dine opgaver bla. omfatter design og konstruktion af spoler og transformere, kalkulation, tilbudsgivning og kunde support samt teknisk support til fabrikkerne i Letland og Thailand.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: EKSTERN SÆLGER

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en meget spændende stilling søges en ekstern sælger til det opsøgende salg, der med ansvaret for de udadvendte og opsøgende salgsaktiviteter, kan udvikle virksomhedens salg af kranløsninger, serviceprodukter og kontroleftersyn, primært i den midt- og nordlige del af Jylland.

Med udgangspunkt fra virksomhedens domicil i Nibe, og i et tæt samarbejde med DCB´s øvrige medarbejdere og ledelse, får du ansvaret for selvstændigt at udbygge og fastholde en spændende portefølje af kunder, primært i det midt og nordjyske.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: SERVICETEKNIKER

KJ Klimateknik søger en dygtig servicetekniker, der selvstændigt kan servicere ventilations-og klimaløsninger hos deres mange landbrugskunder i Danmark. Du bliver en del af en engageret organisation, hvor omgangstonen er uformel, positiv, humoristisk og hvor der ledelsesmæssigt er fokus på trivsel og udvikling hos den enkelte medarbejder og hvor  værdibegreber som faglighed, tillid og nærvær er hverdag.

Din arbejdsdag vil være afvekslende med en høj grad af frihed under ansvar. Du får din egen veludstyrede servicevogn stillet til rådighed med mulighed for at køre ud fra din bopæl

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: VÆRKSTEDSLEDER Stillingen er besat

Dansk Maskincenter er en spændende, markedsledende og meget udviklingsorienteret handels- og service virksomhed med et bredt og anerkendt produktsortiment indenfor både maskiner og redskaber samt service og reparation, rettet mod de professionelle landmænd. Dansk Maskincenter er i en positiv og stabil vækst, med en væsentlig markedsandel og har i dag ca. 90 ansatte, fordelt på 4 afdelinger i Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund.

Som den nye leder af værkstedet skal du kunne holde mange bolde i luften og trives i en til tider travl hverdag med tæt kontakt til kunderne og ikke mindst medarbejderne. Du skal bla. lede og fordele det daglige arbejde på værkstedet, udarbejde tilbud til både kunderne og salgsafdelingen samt tage opsøgende kontakt hertil når det er nødvendigt Du bliver en del af lederteamet inden for eftermarked, hvor der er rig mulighed for fælles sparring / idé-og lederudvikling.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: KEMIINGENIØR Stillingen er besat

Med reference til virksomhedens udviklingschef søges en kemiingeniør, der kan medvirke til gennemførelse og ledelsen af en række meget spændende, bæredygtige og ambitiøse udviklingsprojekter og ikke mindst deltage i implementeringen af nye produkter i produktionen.

Du er sikkert uddannet kemiingeniør, kemiker eller noget tilsvarende. Måske er du i begyndelsen af din karriere, og har lyst til at prøve kræfter med praktisk produkt og projektudvikling. Er du en mere erfaren kemiker/ingeniør, vægter vi din praktiske erfaring og det er en fordel, at du har kendskab til et af de relevante fagområder indenfor produkter som lim, træbehandling, coating eller tilsvarende.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: SERVICETEKNIKER

Har du erfaring med og interesse i teknisk service, til service og eftermarkedet og kan du se dig selv i en meget spændende stilling i en førende virksomhed, med nogle af verdens bedste komfort produkter til både det professionelle som fritidsmarkedet?  Så læs mere her.

Med reference til service manageren og ikke mindst i et tæt internt samarbejde med de øvrige ansatte, skal du servicere og installere produkter som bla. omfatter køle, varme, elektronik og fritids produkter, både på vores værksted i Taulov og ude hos kunden og forhandlerne.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: TEKNISK SÆLGER – Stillingen er besat

Til en nyetableret stilling søges en teknisk sælger, med flair for både det tekniske som kommercielle, til salg og tilbudsgivning af større kranløsninger.

I et tæt samarbejde med DCB´s øvrige sælgere og dygtige team af ingeniører og teknikere og ikke mindst ledelsen får du med reference til den administrerende direktør ansvaret for det tekniske salg, rådgivning, tilbudsgivning, forhandling og opfølgning på forespørgsler og ordre til en række spændende kunder i både Danmark og udlandet.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: SERVICETEKNIKER TIL JYLLAND OG FYN – Stillingen er besat

Har du teknisk erfaring, og kan du trives i en spændende hverdag med rådgivning og support i brugen af innovative, effektive og bæredygtige løsninger til forbedring af vandkvalitet og cirkulær økonomi? Kunderne er indenfor spildevands- og fødevareindustrien samt kommunale vandrensnings anlæg.

I et tæt samarbejde med Alumichem´s erfarne specialister og sælgere og med reference til salgsdirektøren, får du ansvaret for at servicere, rådgive, vejlede og assistere virksomhedens kunder i Jylland og på Fyn i brugen af produkterne. Du bliver kundernes ”livline” til at sikre optimal udnyttelse og anvendelse af de relevante produkter, og en forbedring af driftsparametrene på deres anlæg gennem praktisk og teknisk produktsupport.

Se besat stilling