Ledige stillinger

PROJEKT SÆLGER til NorDan Vinduer A/S i Aarhus

Er du vores nye projektsælger og kan være en af drivkræfterne i NorDan ´s salgsindsats og fortsatte udvikling for et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af vinduer og døre til byggebranchen?

I et tæt samarbejde med en top motiveret organisation, bliver det din opgave at forestå og gennemføre  projektsalget med teknisk rådgivning, intern projektstyring, kundebesøg, kalkulation, tilbudsgivning, ordrelægning, levering og opfølgning. Kort sagt følger du projektet fra A-Z og bliver NorDan ‘s ansigt ud mod den relevante målgruppe af kunder indenfor det professionelle byggeri, som f.eks arkitekter, rådgivere, bygherrer og entreprenører.

Læs mere / Søg stilling

SUPPLY CHAIN MANAGER

Are you experienced in purchase, have knowlegde in logistics and inventory management and have what it takes to be the new Supply Chain Manager in Alumichem? You will be responsible for overseeing all aspects of our supply chain operations. From sourcing of raw materials to delivering finished products to our customers, you will play a critical role in optimizing inventory efficiency, minimizing costs, and together with the stakeholders ensure seamless coordination.

Your key responsibilities will mainly be to develop and implement procedures and strategies, to optimize the purchase process and improve overall efficiency. Manage supplier relationships and negotiate contracts to secure favorable terms and pricing and oversee inventory management to minimize stockouts while minimizing excess inventory.

Læs mere / Søg stilling

PROJEKT SÆLGER

Kan du være en af drivkræfterne i NorDan ´s salgsindsats og fortsatte udvikling for et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af vinduer og døre til byggebranchen på Sjælland? Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med en top motiveret organisation, bliver det din opgave at forestå og gennemføre  projektsalget med teknisk rådgivning, intern projektstyring, kundebesøg, kalkulation, tilbudsgivning, ordrelægning, levering og opfølgning. Kort sagt følger du projektet fra A-Z og bliver NorDan ‘s ansigt ud mod den relevante målgruppe af kunder indenfor det professionelle byggeri, som f.eks arkitekter, rådgivere, bygherrer og entreprenører.

Læs mere / Søg stilling

SERVICETEKNIKER til Sjælland

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en spændende og meget selvstændig stilling søges en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af automatikkraner, hos en lang række spændende kunder på Sjælland.

I et tæt samarbejde med DCB´s stærke team af serviceteknikere, og med reference til servicechefen, får du ansvaret for selvstændigt at gennemføre service, fejlfinding, reparation og vedligehold af automatikkranerne hos vores spændende kunder på Sjælland. Kunderne er bla. kraftvarmeværker, mejerier, biomasseanlæg og industrier. Din arbejdsdag vil være afvekslende med en høj grad af frihed under ansvar.

Læs mere / Søg stilling

Besatte stillinger

STILLINGEN ER BESAT: Specialist til ALUMINIUM segment

Vil du med på en spændende rejse og være en af drivkræfterne i NorDan ´s fortsatte udvikling af et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af aluminium vinduer, døre og facader til byggebranchen. Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med en top motiveret organisation, bliver det din opgave at forestå beregninger af tilbud af aluminium vinduer, døre og facader samt intern rådgivning, support og projektstyring til direkte salg, ordrelægning og efterfølgende opfølgning på tidsplaner og produktion mod den relevante målgruppe af større entreprenørkunder indenfor det professionelle byggeri. Du får en vigtig og central rolle i tilbudsberegninger og kalkulationer til både eksisterende som potentielle nye kunder, hvorfor det er afgørende at du trives med både interne som eksterne opgaver og ikke mindst gennem en struktureret indsats evner at være planlæggende, koordinerende, synlig, relationsskabende og fastholdende ifht. virksomhedens kunder og projekternes tidsplan.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: Product lifecycle Engineering Manager

Til en nyoprettet stilling som PLE Manager søger vi en leder, der kan samle, udvikle og skabe en fantastisk afdeling med fokus på at optimere, tilpasse og innovere Vitrolife ‘s banebrydende produkter indenfor medicinsk udstyr til fertilitetsbehandling.  

Vi søger en afdelingsleder der kan skabe de perfekte rammer for vores nyetablerede PLE afdeling, hvor der pt er 8 medarbejdere, og som forventet vil vokse i den kommende tid. I afdelingen er der forskellige baggrunde som bl.a. mekanik-, elektronik- og sundhedsteknologi ingeniører samt software udviklere, der alle arbejder med tekniske forbedringsprojekter af den eksisterende portefølje af produkter og tilhørende supply chain, produktion og service processer. Du bliver en væsentlig del af afdelingens kommende succes, og skal sikre at afdelingen kommer i mål som en troværdig og effektiv support til virksomhedens øvrige afdelinger gennem intern koordinering, ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: R&D ELEKTRONIKINGENIØR

Er du i stand til at omsætte vilde ideer til robuste løsninger? Og har du lyst til at bruge disse evner til at hjælpe ufrivilligt barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre? Kan du svare ja til ovenstående – og er du den teamorienterede elektronikingeniør der kunne motiveres af, at udvikle medicinsk udstyr i verdensklasse? - så vil vi meget gerne tale med dig!

Vi søger en elektronikingeniør til R&D, hvor der pt er ca. 35 ansatte med forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører indenfor software, mekanik, elektronik og sundhedsteknologi samt, fysikere og biologer. Du bliver en integreret del af Engineering afdelingen (der er en del af R&D), og kommer til at drive egne opgaver samt at indgå i udviklingsprojekter der arbejder på tværs af hele organisationen.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: PRODUCT ENGINEER

Er du en passioneret og dygtig Product Engineer med erfaring inden for dataanalyse, hardwareoptimering og dokumentation? Har du lyst til at være en del af et dedikeret Aftersales team og bidrage til at optimere og servicere innovative produkter inden for medicinsk udstyr? Så er du helt sikkert den, vi leder efter!

Som Product Engineer får du stor indflydelse på den løbende forbedring af den nuværende produktportefølje. Du vil som del af din oplæring få et indgående kendskab til Vitrolife ´s banebrydende EmbryoScope™ time-lapse system og skal på baggrund af denne viden og din faglige baggrund igangsætte og drive forbedringsprojekter.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: PROJEKTLEDER/SÆLGER til ALUMINIUM segment

Vil du med på en spændende rejse og være en af drivkræfterne i NorDan ´s salgsindsats og fortsatte udvikling af et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af aluminium vinduer, døre og facader til byggebranchen. Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med en top motiveret organisation, bliver det din opgave at forestå og gennemføre  projektsalget af aluminium vinduer, døre og facader med teknisk rådgivning, intern projektstyring, kundebesøg, kalkulation, tilbudsgivning, ordrelægning, levering og opfølgning. Kort sagt følger du projektet fra A-Z og bliver NorDan ‘s ansigt ud mod den relevante målgruppe af kunder indenfor det professionelle byggeri, som f.eks arkitekter, rådgivere, bygherrer og entreprenører.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: R&D PROJEKTLEDER

Er du allerede en erfaren projektleder og kan du se dig selv i en succesfuld, ambitiøs international virksomhed indenfor medicinsk udstyr (IVF), hvor du bliver en central del af et meget kompetent udviklingsteam? Og motiveres du af at lede, koordinere og strukturere projekter fra idé til lancering? 

Der er tale om en meget spændende stilling i en helt unik virksomhed. Med reference til VP for R&D bliver du en central del af R&D teamet med fokus på projektledelse af udviklingsprojekter (og processer) fra idé til global lancering. Du får en stor berøringsflade på tværs af hele organisationen, og bliver ansvarlig for et antal projekter af varierende størrelse, omfang og type. Ikke mindst bliver du en del af en R&D funktion med et stort sammenhold, høj faglighed og med fokus på innovation og teknologiske muligheder.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: KEMIINGENIØR

Bollerup Jensen A/S udvikler og producerer kemiske silikat produkter til industrielle applikationer, som bindemiddel, coating, imprægnering, brandhæmning, m.fl., der afsættes på både de nationale som internationale markeder. Med reference til virksomhedens udviklingschef søges en kemiingeniør, der kan medvirke til gennemførelse og ledelsen af en række meget spændende, bæredygtige og ambitiøse udviklingsprojekter og ikke mindst deltage i implementeringen af nye produkter i produktionen.  

Der er tale om en helt unik stilling i en spændende virksomhed og dine arbejdsopgaver vil bla. omfatte: Du kommer til at deltage i spændende udviklingsprojekter, og afhængig af dine primære kompetencer og tidligere erfaring, fortrinsvis indenfor udvikling af patenterede silikat produkter og specielt ifht. applikationer inden for lim og coating. Løbende deltagelse i optimering af produkter og produktionsprocesser sammen med interne kolleger og eksterne kunder og samarbejdspartnere.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: PROJEKTSÆLGER

Energisk og erfaren PROJEKT SÆLGER til NorDan Vinduer A/S i Storkøbenhavn. Kan du være en af drivkræfterne i NorDan ´s salgsindsats og fortsatte udvikling for et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af vinduer og døre til byggebranchen på Sjælland? Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med en top motiveret organisation, bliver det din opgave at forestå og gennemføre  projektsalget med teknisk rådgivning, intern projektstyring, kundebesøg, kalkulation, tilbudsgivning, ordrelægning, levering og opfølgning. Kort sagt følger du projektet fra A-Z og bliver NorDan ‘s ansigt ud mod den relevante målgruppe af kunder indenfor det professionelle byggeri, som f.eks arkitekter, rådgivere, bygherrer og entreprenører.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: INTERN SALGSKOORDINATOR

Har du erfaring med intern salgssupport og koordinering og kan du se dig selv i en funktion med spændende og udfordrende opgaver i en førende og meget innovativ virksomhed? Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med det Nordiske salgsteam, finans og supplychain i Göteborg og med reference til inside sales manager i Göteborg, skal du understøtte det interne salg gennem telefonisk rådgivning, løbende opfølgning og vejledning af kunden. Som intern salgskoordinator bliver du naturligt involveret i mange og spændende opgaver omkring telefonsalget, mailordre, after sales service, lager håndtering, tilbud og generel kundesupport. Du bliver en vigtig og central del af den interne koordinering af salget

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: SERVICETEKNIKER TIL SJÆLLAND OG FYN

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en spændende og meget selvstændig stilling søges en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af automatikkraner, hos en lang række spændende kunder på enten Sjælland eller Fyn.

I et tæt samarbejde med DCB´s stærke team af serviceteknikere, og med reference til servicechefen, får du ansvaret for selvstændigt at gennemføre service, fejlfinding, reparation og vedligehold af automatikkranerne hos vores spændende kunder på enten Sjælland eller Fyn, afhængig af din bopæl. Kunderne er bla. kraftvarmeværker, mejerier, biomasseanlæg og industrier. Din arbejdsdag vil være afvekslende med en høj grad af frihed under ansvar.

Se besat stilling