Ledige stillinger

VÆRKSTEDSLEDER

Dansk Maskincenter er en spændende, markedsledende og meget udviklingsorienteret handels- og service virksomhed med et bredt og anerkendt produktsortiment indenfor både maskiner og redskaber samt service og reparation, rettet mod de professionelle landmænd. Dansk Maskincenter er i en positiv og stabil vækst, med en væsentlig markedsandel og har i dag ca. 90 ansatte, fordelt på 4 afdelinger i Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund.

Som den nye leder af værkstedet skal du kunne holde mange bolde i luften og trives i en til tider travl hverdag med tæt kontakt til kunderne og ikke mindst medarbejderne. Du skal bla. lede og fordele det daglige arbejde på værkstedet, udarbejde tilbud til både kunderne og salgsafdelingen samt tage opsøgende kontakt hertil når det er nødvendigt Du bliver en del af lederteamet inden for eftermarked, hvor der er rig mulighed for fælles sparring / idé-og lederudvikling.

Læs mere / Søg stilling

KEMIINGENIØR

Med reference til virksomhedens udviklingschef søges en kemiingeniør, der kan medvirke til gennemførelse og ledelsen af en række meget spændende, bæredygtige og ambitiøse udviklingsprojekter og ikke mindst deltage i implementeringen af nye produkter i produktionen.

Du er sikkert uddannet kemiingeniør, kemiker eller noget tilsvarende. Måske er du i begyndelsen af din karriere, og har lyst til at prøve kræfter med praktisk produkt og projektudvikling. Er du en mere erfaren kemiker/ingeniør, vægter vi din praktiske erfaring og det er en fordel, at du har kendskab til et af de relevante fagområder indenfor produkter som lim, træbehandling, coating eller tilsvarende.

Læs mere / Søg stilling

SERVICETEKNIKER

Har du erfaring med og interesse i teknisk service, til service og eftermarkedet og kan du se dig selv i en meget spændende stilling i en førende virksomhed, med nogle af verdens bedste komfort produkter til både det professionelle som fritidsmarkedet?  Så læs mere her.

Med reference til service manageren og ikke mindst i et tæt internt samarbejde med de øvrige ansatte, skal du servicere og installere produkter som bla. omfatter køle, varme, elektronik og fritids produkter, både på vores værksted i Taulov og ude hos kunden og forhandlerne.

Læs mere / Søg stilling

TEKNISK SÆLGER

Til en nyetableret stilling søges en teknisk sælger, med flair for både det tekniske som kommercielle, til salg og tilbudsgivning af større kranløsninger.

I et tæt samarbejde med DCB´s øvrige sælgere og dygtige team af ingeniører og teknikere og ikke mindst ledelsen får du med reference til den administrerende direktør ansvaret for det tekniske salg, rådgivning, tilbudsgivning, forhandling og opfølgning på forespørgsler og ordre til en række spændende kunder i både Danmark og udlandet.

Læs mere / Søg stilling

SERVICETEKNIKER TIL JYLLAND OG FYN

Har du teknisk erfaring, og kan du trives i en spændende hverdag med rådgivning og support i brugen af innovative, effektive og bæredygtige løsninger til forbedring af vandkvalitet og cirkulær økonomi? Kunderne er indenfor spildevands- og fødevareindustrien samt kommunale vandrensnings anlæg.

I et tæt samarbejde med Alumichem´s erfarne specialister og sælgere og med reference til salgsdirektøren, får du ansvaret for at servicere, rådgive, vejlede og assistere virksomhedens kunder i Jylland og på Fyn i brugen af produkterne. Du bliver kundernes ”livline” til at sikre optimal udnyttelse og anvendelse af de relevante produkter, og en forbedring af driftsparametrene på deres anlæg gennem praktisk og teknisk produktsupport.

Læs mere / Søg stilling

Besatte stillinger

STILLINGEN ER BESAT: SALGSINGENIØR

Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en spændende stilling søges en salgsingeniør til tilbudsgivning og salg af større kranløsninger.

I et tæt samarbejde med DCB´s dygtige team af ingeniører og teknikere og ikke mindst ledelsen, og med reference til den administrerende direktør, får du ansvaret for teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, dimensionering og opfølgning på forespørgsler til en række spændende kunder i både Danmark og udlandet.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: OPSØGENDE SÆLGER

STILLINGEN ER BESAT Danish Crane Building A/S (DCB) er en veletableret og anerkendt producent af kranløsninger. Til en meget spændende stilling søges en sælger til det opsøgende salg af serviceydelser, der med ansvaret for de udadvendte og opsøgende salgsaktiviteter, kan udvikle virksomhedens servicesalg, i hele Danmark.

I et tæt samarbejde med DCB´s øvrige medarbejdere og ledelse, og med reference til servicechefen, får du ansvaret for selvstændigt at udbygge og fastholde porteføljen af kunder. Du kommer selvstændigt til at forestå alle salgets facetter fra tilbudsgivning til opfølgning, salg. Stillingen fordrer en høj grad af udadvendte aktiviteter, rettet mod kunderne, hvor også de mere netværksbyggende og relationsskabende aktiviteter skal prioriteres.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: LØNBOGHOLDER

Har du erfaring som lønansvarlig fra en projektorienteret produktionsvirksomhed, og kan du se dig selv i et meget dygtigt og ambitiøst økonomiteam med en åben og imødekommende kultur, hvor alle er fleksible og hjælper hinanden. Så er det måske lige dig vi leder efter.

Med reference til CFO´en kommer du til at indgå i et økonomiteam på 6 medarbejdere, der alle er placeret i attraktive lokaler i hovedkontoret i Brønderslev. Du bliver som udgangspunkt lønansvarlig og go-to person på HR-jura og industriens overenskomst, men der arbejdes løbende med at optimere processer og rutiner, hvorfor du vil få gode muligheder for selv at præge stillingen.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: KEMIINGENIØR

Med reference til virksomhedens administrerende direktør, søges en kemiingeniør der kan medvirke til gennemførelse og ledelsen af en række meget spændende, bæredygtige og ambitiøse udviklingsprojekter og ikke mindst deltage i implementeringen af nye produkter i produktionen. Der er tale om en nyoprettet og helt unik stilling i en spændende virksomhed.  

  Arbejdsopgaverne omfatter bla.:

  • Du bliver ansvarlig for egne udviklingsprojekter og afhængig af dine primære kompetencer og tidligere erfaring, fortrinsvis indenfor udvikling af patenterede silikat produkter. Hertil kommer deltagelse i produktudvikling af andre produkter  og specielt ifht. applikationer inden for lim, behandling af træ- og coating.
  • Løbende deltagelse i optimering af produkter og produktionsprocesser sammen med interne kolleger og eksterne kunder og samarbejdspartnere.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: CONTROLLER

Til en spændende og nyoprettet stilling søger vi en Controller, til vores dygtige finansteam. Motiveres du af projekt- og controllingopgaver, og begejstres ved tanken om at være med i et ambitiøst og relativt nyt finansteam, der sammen med resten af QUPAQ ikke bare ønsker at fastholde en absolut førende position på markedet, men også ønsker at udvikle den? Så er du den, vi leder efter.

Som Controller hos QUPAQ bliver du en del af en dynamisk prisvindende international virksomhed med salg worldwide og kommer til at indgå i vores dygtige finansteam med reference til vores CFO og i tæt samarbejde med vores Senior Controller. Der er tale om en nyoprettet stilling, som bl.a. har til formål at samle al økonomi i Brønderslev og opbygge nye processer for Finance. Der bliver brug for, at du tilbringer en del af din arbejdstid hos vores datterselskab i Pandrup. Virksomheden er på en spændende rejse, som du bliver en del af, og du deltager selv aktivt i at forme jobbet.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: ØKONOMI- OG REGNSKABSCHEF

Kan du se dig selv som økonomi- og regnskabschef i en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd, og er økonomistyring og ledelse en af dine spidskompetencer? Ja, så prøv at læse videre her:

Med reference til den administrerende direktør, og som medlem af ledergruppen, bliver du som økonomi- og regnskabschef ansvarlig for økonomifunktionen og dens 3 medarbejdere. Du bliver ansvarlig for både den daglige ledelse og drift af afdelingen samt optimering af værktøjer, processer og rutiner der løbende kan understøtte virksomhedens samlede drift og ikke mindst strategiske udvikling.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: PROJEKTCHEF

Til en spændende og nyoprettet stilling søges en erfaren og motiveret projektchef til en af Færøernes mest succesrige totalentreprenører. Har du lyst til et spændende og udfordrende job i en voksende og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Med reference til den administrerende direktør, får du ansvaret for gennemførelsen af en af virksomhedens meget markante byggerier i det centrale Torshavn. Et spændende projekt med en kombination af boliger og detail. I et tæt samarbejde med entrepriselederne og formænd, skal du sikre at den overordnede styring og koordinering af projektet gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: NPI INGENIØR

Har du erfaring med indkøring af nye produkter fra udvikling til produktion, og motiveres du af at spille en aktiv rolle i væsentlige udviklings- og NPI-processer og være en central del af et meget kompetent PTA-team? Så er det måske dig vi søger, til et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Med reference til Engineering Manageren, vil du som NPI Engineer blive en aktiv del af en spændende og meget kompetent PTA-afdeling med fokus på indkøringen af nye produkter og projekter fra udvikling til produktion. Du bliver en central del af udviklingsprojekternes vej til produktionen og skal løbende sikre kvalificerede inputs og support til R&D afdelingen.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: PRODUCT MANAGER

Vil du arbejde med at øge livskvaliteten for børn med funktionsnedsættelse og deres pårørende gennem udvikling af fremtidens løsninger indenfor hjælpemidler? Kan du omdanne markedsbehov og sundhedsfaglig viden til interne ønsker og idéer, og derigennem påvirke udviklingen af nye produkter fra koncept til produktlancering?

Med reference til Head of Product Management, vil du som Product Manager blive ansvarlig for din egen produktgruppe og vil indenfor denne primært komme til at arbejde med produktudvikling og sortimentsstyring, i et tæt samarbejde med projektledere, udviklingsingeniører og virksomhedens øvrige afdelinger og salgsselskaber.

Se besat stilling

STILLINGEN ER BESAT: UDVIKLINGSINGENIØR med højt drive

Motiveres du af at arbejde med udvikling af nye produkter? Og af muligheden for at drive projekter fra de første skitser til løbende produktion? Har du stærke kompetencer indenfor produktudvikling og kan du se dig selv i et dynamisk udviklingsteam, der arbejder med udvikling af komplekse produkter indenfor hjælpemidler til børn og unge?

Som en del af udviklingsafdelingen i R82 kommer du til at arbejde sammen med dedikerede kollegaer, som sætter en ære i at udvikle hjælpemidler til børn og unge med særlige behov. Produkterne udvikles og optimeres løbende, hvorfor der både er brug for nytænkning, struktur, samarbejde og de klassiske ingeniørkompetencer, så vel som et godt humør. Jobbet veksler mellem 3D konstruktion (Solid Works), bestilling og fremstilling af prototyper, testmontage, prototype tests samt dokumentation i form af styklister, 2D tegninger og testrapporter.

Se besat stilling