Konsulenter

Frans O. Høyer

Frans O. Høyer har med over 10 års professionel erfaring i rekrutteringsbranchen, været med i en lang række af rekrutteringer af både topledere, funktionsledere og specialister.

Han har tidligere været topleder i både private som offentlige virksomheder, og har herfra en stor kommerciel og ledelsesmæssig kompetence og erfaring at trække på. Frans har et stort og aktivt netværk i dansk erhvervsliv og et indgående kendskab til de personale- og rekrutteringsmæssige udfordringer som virksomhederne står ansigt med i dag.

Ved siden af rekrutteringsarbejdet er Frans ekstern lektor på Aalborg Universitet, Censor på MBA og Top Governance uddannelserne ved Business Institute, samt Censor ved de erhvervsøkonomiske og internationale studier på de danske universiteter.

Hvad siger kunderne

Med stor viden og indsigt producerer og sælger KJ Klimateknik A/S ventilations-, klima- og elektronik-løsninger til husdyrproduktioner i Danmark og på de nære markeder. Vore produkter er kendt for deres kvalitet og driftssikkerhed og i særdeleshed anerkendes vi for vores store indsigt i optimalt driftsmiljø i husdyrproduktion, samt vores fleksible og serviceorienterede kundetilgang.

Det er afgørende at vi altid har de rette kompetencer i huset, både tekniske som kommercielle, og her bruger vi HOYER til både at searche og kvalificere mulige kandidater. Det er effektivt og professionelt og vi er rigtig tilfredse med samarbejdet.

www.kj-klimateknik.dk