OM OS

Dedikering, målrettethed og erfaring er ord som kort men præcist beskriver HOYER rekruttering. Vi er dedikerede og meget engageret i at tiltrække og rekruttere de helt rigtige personligheder og kompetencer til det perfekte job.

Vi er målrettede og arbejder udelukkende med rekruttering. Vi arbejder i et bredt branchefelt og vore kunder er forskellige størrelser af virksomheder og organisationer. Fælles for alle er, at der er behov for de rigtige kompetencer og menneskelige ressourcer på de rigtige positioner og placeringer. Det er her vi gør en forskel.

Vores erfaring fra både erhvervslivet og offentlige organisationer, gør at vi kan bringe meget af vores viden og egne kompetencer i spil i forbindelse med vore opgaveløsninger. Vi sikrer at der er en dyb forståelse og indsigt i årsager og løsninger til organisationens nødvendige udvikling, og hvorfor behovet for forskellige personligheder og både faglige og menneskelige kompetencer over tid skifter karakter.

Hvad siger kunderne

Dansk Maskincenter A/S er i en spændende og krævende udvikling. Vores branche og omverden er i disse år meget foranderlig i forhold til både nye produkter, teknologi og ikke mindst vores egen evne til at tilpasse os og forstå vores kunders efterspørgsel. I forlængelse heraf er der naturligt et løbende behov for at tilpasse og udvikle vores organisation, og i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere bruger vi HOYER rekruttering, som evner til at forstå vore behov i forlængelse af både de eksterne som interne udfordringer, og ikke mindst at kunne tiltrække de helt rigtige kompetencer. Det er en effektiv proces hvor vi løbende bliver opdateret og involveret.

www.dmcas.dk