Privatlivspolitik

Databeskyttelse hos HOYER rekruttering

Hos HOYER rekruttering er vi opmærksomme på dine personlige oplysninger og tager lovgivningen om databeskyttelse alvorligt.

I denne databeskyttelse beskriver vi, hvilke typer personlige oplysninger der indsamles om dig som person, hvordan og hvorfor vi indsamler dem og til hvilket formål samt hvor længe de bliver opbevaret. Du kan her også læse mere om dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger.

Dataansvarlig

HOYER rekruttering er ansvarlig for dine data i hele rekrutteringsprocessen. Det betyder, at vi har ansvaret for de personlige oplysninger, som vi indsamler, og at vi derfor også i henhold til lovgivningen skal sikre, at de implementerede politikker, processer og systemer, respekterer dine rettigheder.

Hvilke typer data indsamles

Personoplysninger er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Alt efter hvilke oplysninger du fremsender og ikke mindst hvilke vi – efter din eksplicitte tilladelse – indhenter ifm. referencer og personprofil, opbevarer vi:

  • ​Oplysninger som dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, jobtitler, tidligere og nuværende arbejdspladser, erhvervserfaring, uddannelse og evt. referencer.
  • Som kunde, leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, firmanavn, telefonnummer og yderligere e-mail signaturoplysninger.
  • Ifm. dine besøg på vores hjemmeside indsamler vi IKKE oplysninger til senere brug og sporing og evt. cookies lagres ikke aktivt.

Formålet

Som ansøger til en stilling bruger vi dine oplysninger på basis af dit samtykke i formularen på ansøgningssiden. Kalder vi dig senere ind til en samtale og har brug for yderligere oplysninger, beder vi om et yderligere samtykke ifm. referencer og udarbejdelse af personprofil.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Hvis vi bruger dine oplysninger til andre formål end dem, der angivet i denne databeskyttelseserklæring, vil vi informere dig om sådanne formål og indhente dit samtykke, hvis det er påkrævet.

Opbevaring

Som kandidat:

Vi opbevarer som udgangspunkt personoplysninger på kandidater i 6 måneder, hvorefter vi automatisk sletter dine oplysninger. Søger du en ny stilling hos os indenfor denne periode, vil opbevaringen af dine oplysninger automatisk blive forlænget med yderligere 6 måneder. Som kandidat kan du til enhver tid bede om at få slettet dine oplysninger.

Som kunde og leverandør:

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

I forlængelse af vores rekrutteringsproces, vil der typisk være 2-3 kandidater som skal præsenteres for den kommende arbejdsgiver. Til dette udveksler vi typisk din ansøgning, CV, referencer, personprofil og et sammenskrevet resumé af rekrutteringsprocessen med kunden og sker kun med din eksplicitte tilladelse hertil. Ved opstarten af en rekrutteringsproces, underskriver kunden ligeledes en erklæring på at denne sikrer dine personlige oplysninger og at disse opbevares i henhold til loven om opbevaring og videregivelse af personlige oplysninger.

Dine rettigheder

I det omfang det er tilladt iht. gældende databeskyttelseslovgivning og -forordninger, har du ret til at:

  • opnå adgang til data, der opbevares om dig, formålet med behandlingen, modtagerne samt den pågældende opbevaringsperiode
  • anmode om opdatering eller berigtigelse af dine personlige oplysninger, så de altid er nøjagtige og korrekte
  • få udleveret dine personlige oplysninger
  • anmode om at få dine personlige oplysninger slettet
  • tilbagetrække dit samtykke når som helst, hvis du ikke længere ønsker at være registreret
  • du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os og oplyse dit fulde navn, din e-mailadresse og hensigten med din anmodning

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på foh@hoyer-rekruttering.dk eller telefon +45 2091 5400.

Databeskyttelseserklæring

Vi gennemgår vores databeskyttelseserklæring regelmæssigt og ændrer den, hvis vi finder det nødvendigt. Vi vil altid sikre, at den seneste version er tilgængelig her på Hoyer-rekruttering.dk.

Hvad siger kunderne

Quantum ApS er et mindre firma specialiseret i salg af mejeriprodukter på oversøiske markeder og delvist ejet af et større tysk mejeri. Som en lille organisation aktiv i alle dele af verden er det særdeles vigtigt at finde nye medarbejdere, som af vore kunder og partnere opfattes som troværdige, kompetente og med en høj grad af integritet. Desuden lægger vi naturligvis vægt på, at nye medlemmer af vores team fungerer optimalt sammen med kolleger i et miljø, som til tider kan være meget hektisk. I forbindelse med ansættelse af Sales Manager har vi benyttet HOYER-rekruttering til hele processen. Opgaven er blevet gennemført professionelt med fuld rapportering i forløbet og præsentation af interessante ansøgere. Det endelige resultat har til fulde levet op til vore forventninger, så vi kan kun anbefale HOYER-rekruttering på det varmeste.

Quantum ApS Esben Nielsen, Adm. direktør