STILLINGEN ER BESAT - TECHNICAL WRITER TIL R82

Kan du vedligeholde og udarbejde teknisk dokumentation med sikker hånd? Kan du kombinere en struktureret arbejdsgang med kreative visualiseringer efter input og beskrivelser fra forskellige afdelinger på tværs af organisationen? Appellerer det til dig at frembringe teknisk dokumentation, der opfylder stramme krav under det medicinske direktiv, og som henvender sig til en ganske særlig målgruppe?

Med reference til After Sales Manageren bliver du en central del af teamet omkring After Sales og teknisk dokumentation. Som Technical Writer bliver du ansvarlig for udarbejdelsen af nye såvel som opdateringer af eksisterende brugermanualer, monteringsvejledninger og teknisk dokumentation.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - MARKETINGMEDARBEJDER

Kan du holde mange bolde i luften? Brænder du for grafisk kommunikation og marketing? Kan du se dig selv i en spændende dagligdag med ansvaret for en bred vifte af marketing opgaver i en førende og meget professionel handelsvirksomhed? Så læs mere her:

Du får ansvaret for en bred vifte af virksomhedens kommunikations- og marketingopgaver og kommer til at arbejde på tværs af mange ansvarsområder og opgaver. Som handelsvirksomhed har Tegee-dan en meget synlig marketing front og arbejder målrettet med både forhandlere og detailled. Du bliver en væsentlig del i udarbejdelsen af den eksterne kommunikation gennem både fysiske som digitale medier og platforme og ikke mindst som intern koordinator på en lang række af spændende projekter og udviklingsopgaver.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - INDKØBER TIL TEGEE-DAN

Til Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje søger vi en engageret og erfaren indkøber der er struktureret, analytisk og ikke mindst købmand til fingerspidserne. Du er målrettet og brænder for at tingene bare skal lykkes hver gang.

Det bliver din opgave selvstændigt at strukturere og gennemføre det samlede operationelle indkøb fra virksomhedens både nuværende som kommende leverandører. Du får en væsentlig opgave i at koordinere og vedligeholde det veletablerede forhold til leverandørerne og sikre et fortsat højt informationsniveau internt som eksternt i virksomheden.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - ORDREBEHANDLER TIL TEGEE-DAN

Vil du være med til at gøre en forskel hos Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter inden for autopleje og olie? Brænder du for, at tingene skal lykkes på den mest optimale måde? Så er det måske dig, vi søger til et spændende job som ordrebehandler og blæksprutte.

Ordrebehandling per e-mail og telefon, tilbudsgivning og opfølgning, daglig kunde- og forhandlerkontakt, vedligeholdelse af stamdata, rådgive og supportere kunder omkring tekniske specifikationer, backup for eksterne sælgere og fungere som bindeled mellem kontor og lager

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PROJEKTLEDER TIL R82 A/S

Kan du se dig selv som central del af et meget kompetent R&D team, hvor dit  primære fokus bliver ledelsen af nye NPD-projekter? Vil du arbejde med at øge livskvaliteten for børn med funktionsnedsættelse og deres pårørende gennem udvikling af fremtidens løsninger indenfor hjælpemidler?

Som projektleder bliver du ansvarlig for et antal projekter af varierende størrelse og omfang, og ikke mindst bliver du en del af en R&D funktion med et stort sammenhold og en dedikeret kultur hvor der er fokus på innovation, kvalitet, produkt compliance, DFM, kostpris og ikke mindst tidslinjen.

Læs mere / Søg stilling
 • img
 • Stilling:

  Produktionschef til Aage Vestergaard Larsen A/S

STILLINGEN ER BESAT - PRODUKTIONSCHEF TIL AAGE VESTERGAARD LARSEN A/S

Til en af Danmarks mest innovative virksomheder indenfor plastbranchen, søger vi en produktionschef der gennem engagement og knowhow kan tage teten og gå forrest i virksomhedens fortsatte produktionsudvikling og drift.   

Produktionschefen får reference til den administrerede direktør og bliver ansvarlig for driften og ledelsen af  produktionen, som også inkluderer vedligehold, lager og bygninger. Du skal sikre, at den daglige kapacitetsstyring og produktion sker i henhold til planlægningen og de opstillede KPI’er. Det betyder, at man i det daglige skal være tæt på planlægning og logistik, og samtidig sikre at den rette bemanding, og de nødvendige ressourcer og kompetencer er til stede.

Læs mere / Søg stilling
 • img
 • Stilling:

  Erhvervskonsulent til Uggerhøj i Aalborg

STILLINGEN ER BESAT - ERHVERVSKONSULENT

Vil du med på holdet hos Uggerhøj i Aalborg? Vi søger en topmotiveret og erfaren erhvervskonsulent der kan sælge et spændende program af erhvervsbiler til erhvervslivet i Aalborg.

Vi søger en dygtig og engageret erhvervssælger der brænder for kundekontakten og den gode service og har stor lyst til at gøre en forskel. Opgaven består af opsøgende salg af et spændende program af erhvervsbiler. Hertil ekspedition og servicering af erhvervskunder i afdelingen i Aalborg.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SERVICETEKNIKER, SJÆLLAND

Har du service og teknisk erfaring fra autobranchen eller lign og kan du se dig selv i en meget spændende og udadvendt funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.

I et tæt samarbejde med de virksomhedens serviceteknikere og med reference til den ansvarlige Produktspecialist, får du ansvaret for at servicere WAECO Aircon Service, fyldestationer i autobranchen på Sjælland.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SÆLGER TIL DANSK MASKINCENTER

Kender du landbrugsbranchen? Har du erfaring med professionelt salg eller teknisk rådgivning og kan du se dig selv i en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd? Ja, så prøv at læse videre her:

Med reference til den administrerende direktør, bliver du en central del af et meget kompetent sælgerteam. Dine opgaver bliver i første omgang at identificere, opsøge og gennemføre det direkte salg af Dansk Maskincenters produkter og serviceydelser til målgruppen af kunder blandt professionelle landmænd.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - AFTER-SALES SERVICE MANAGER

We are looking for an experienced After Sales Service Manager, that can take the lead in training and motivating the staff, distributors, and sales responsible in a unique after- sales service function.

You will be part of the management group and reporting to the COO in Copenhagen and will become the point of contact for end customers and distributors, ensuring compliance with company policies. You have substantial experience from a similar position with technological or mechanical advanced products and know how to develop and progress international after-sales services in a distributor network with B2B products.  

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - ØKONOMICHEF til DMC

Kan du se dig selv som økonomichef i en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd, og er økonomistyring og ledelse en af dine spidskompetencer? Ja, så prøv at læse videre her:

Du får en central rolle i at dokumentere og demonstrere værdien af konkrete økonomistyringsværktøjer og får det samlede ansvar for afdelingens rolle som katalysator for løbende beslutningsgrundlag og analyser af både praktisk som strategisk betydning.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - INDKØBER TIL TEGEE-DAN

Vil du være med til at gøre en forskel i Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje og brænder du for, at tingene skal lykkes på den mest optimale måde? Så er det måske dig, vi søger til et spændende job som indkøber.

Det bliver din opgave selvstændigt at strukturere og gennemføre det samlede operationelle indkøb fra virksomhedens både nuværende som kommende leverandører. Du får en væsentlig opgave i at koordinere og vedligeholde det veletablerede forhold til leverandørerne og sikre et fortsat højt informationsniveau internt som eksternt i virksomheden.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PRODUCT MANAGER til R82 A/S

Vil du arbejde med at øge livskvaliteten for børn med funktionsnedsættelse og deres pårørende gennem udvikling af fremtidens løsninger indenfor hjælpemidler?

Med reference til Head of Product Management og som en central del af teamet i afdelingen, bliver du ansvarlig for din egen produktgruppe og vil indenfor denne primært komme til at arbejde med produktudvikling og sortimentsstyring, i et tæt samarbejde med projektledere, udviklingsingeniører og virksomhedens øvrige afdelinger og salgsselskaber.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PROFESSIONAL SERVICE SUPPORTER TO AALBORG

With base in the office in Aalborg (Brønderslev) in Denmark, or alternatively in the headquarters in Dublin, Ocuco is offering an exciting opportunity for a technically gifted, Danish speaking technician with an IT related degree to join both the Global and local Operations team as a Professional Service Supporter.

Based on the skills and interests, the successful candidate may be focused on technical support services, or training of our Customers in locations which may include the Scandinavia, USA, The UK, Ireland and Canada. We will target your responsibilities based on your skills and professional interests.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - BYGGE-/PROJEKTLEDER

Til en spændende og nyoprettet stilling søges en erfaren og motiveret bygge- eller projektleder til kontoret i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet?

Med reference til projektchefen, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens enkelte byggeprojekter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektchefen for det enkelte projekt, skal du sikre at den daglige styring og koordinering på byggepladsen gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PROJEKTCHEF

Til en spændende - med store udviklingsmuligheder - søges en erfaren og motiveret projektchef til Stender Entreprise A/S i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Med reference til den administrerende direktør, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens byggeaktiviteter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektlederne på de enkelte byggeprojekter, skal du sikre at den overordnede styring og koordinering gennemføres optimalt.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PROFESSIONAL SERVICE SUPPORTER

With base in the headquarter in Dublin, Ocuco is offering an exciting opportunity to join the Global Operations team as a Professional Service Supporter.

Responsibilities includes providing technical support to the installed customer base. Installing our software on customer’s sites and training our customers, which may, at times, involve some travel internationally & seldom weekend work.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - ENERGISK SÆLGER TIL DMC

Til en  spændende salgsstilling hos en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd, søges en energisk og vedholdende sælger. Er salg en af dine spidskompetencer og kan du se dig selv som en del af en markedsledende, ambitiøs og vækstorienteret virksomhed? Ja, så prøv at læse videre her:

Med udgang fra virksomhedens afdeling i enten Toftlund eller Jelling og med reference til den administrerende direktør, bliver dine opgaver i første omgang selvstændigt at identificere, opsøge og gennemføre det direkte salg af DMC’s produkter og serviceydelser til målgruppen af kunder blandt professionelle landmænd i det syd-eller østjyske.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PROJEKTLEDER

Til en spændende og nyoprettet stilling - med store udviklingsmuligheder - søges en erfaren og motiveret projektleder til kontoret i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Med reference til projektchefen, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens enkelte byggeprojekter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektchefen og byggelederen på det enkelte byggeprojekt, skal du sikre at den daglige styring og koordinering på den enkelte byggeplads gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SERVICETEKNIKER

Har du mekanisk og teknisk erfaring fra autobranchen eller lign og kan du se dig selv i en meget spændende og udadvendt funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.  

I et tæt samarbejde med de øvrige serviceteknikere og med reference til den ansvarlige Produktspecialist, får du ansvaret for at servicere WAECO Aircon Service, fyldestationer i autobranchen på Sjælland. WAECO Fyldestationer er Danmarks mest solgte og her skal du servicere, rådgive, sælge, vejlede og give praktisk/teknisk produkt support direkte til værkstederne.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - VW sælger til Frederikshavn

Kan du sælge VW i Frederikshavn og vil du være en del af ’drømmeholdet’ Kan du se en fremtid som sælger i autobranchen. Er du udadvendt, resultatsøgende og brænder for salget, så er stillingen som salgskonsulent til et af Danmarks stærkeste brands i bilbranchen nok lige dig.

VW Uggerhøj er et velrenommeret, moderne og velkonsolideret bilhus i Frederikshavn med forhandlingen af WV og et topmoderne værksted med et stærkt fokus på vækst og udvikling. Virksomheden har godt 30 ansatte. Der søges nu en yderlig kollega til det kompetente salgsteam til at forestå salget af det spændende program af både nye som brugte personvogne og tilbehør.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PRODUKTANSVARLIG med indkøbserfaring

Vil du være med til at udvikle et optimalt samarbejde med både eksisterende som nye leverandører? Vil du til stadighed kunne sikre de rigtige priser og kvalitet indenfor flere produktkategorier og vil du med på holdet i en meget spændende og udviklingsorienteret virksomhed?

Du bliver ansvarlig for egen produktgruppe og vil indgå i afdelingens mange og spændende opgaver med at udvikle samarbejdet med de rigtige, både danske som udenlandske, leverandører og sikre optimale priser og kvalitet til flere produktkategorier i Klokkerholms brede program af handelsvarer.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PROJEKTCHEF

Til en spændende og nyoprettet stilling - med store udviklingsmuligheder - søges en erfaren og motiveret projektchef til Stender Entreprise A/S i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Med reference til den administrerende direktør, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens byggeaktiviteter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektlederne på de enkelte byggeprojekter, skal du sikre at den overordnede styring og koordinering gennemføres optimalt.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SÆLGER TIL JELLING

Til en salgsstilling hos en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd, søges en energisk og vedholdende sælger. Er salg en af dine spidskompetencer og kan du se dig selv som en del af en markedsledende, ambitiøs og vækstorienteret virksomhed? Ja, så prøv at læse videre her:

Med udgang fra virksomhedens afdeling i Jelling og med reference til den administrerende direktør, bliver dine opgaver i første omgang selvstændigt at identificere, opsøge og gennemføre det direkte salg af DMC’s produkter og serviceydelser til målgruppen af kunder blandt professionelle landmænd i det Midtjyske.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SÆLGER TIL TOFTLUND

Til en salgsstilling hos en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd, søges en energisk og vedholdende sælger. Er salg en af dine spidskompetencer og kan du se dig selv som en del af en markedsledende, ambitiøs og vækstorienteret virksomhed? Ja, så prøv at læse videre her:

Med udgang fra virksomhedens afdeling i Toftlund og med reference til den administrerende direktør, bliver dine opgaver i første omgang selvstændigt at identificere, opsøge og gennemføre det direkte salg af DMC’s produkter og serviceydelser til målgruppen af kunder blandt professionelle landmænd i det sydjyske

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - ADMINISTRERENDE DIREKTØR

DMC er en markedsledende handelsvirksomhed i landbrugsbranchen i det midt- og sydjyske og som en del af  virksomhedens udvikling og ekspansion søges en administrerende direktør der kan sikre den forsatte vækst og udvikling. Har du erfaring med – og lyst til - ledelse og udvikling, har strategisk indsigt og et stærkt kommercielt mindset…?

Med det overordnede og samlede ansvar for virksomhedens udvikling og indtjening får du en betydelig rolle i den fremtidige vækst. Det er væsentligt at direktøren evner at lede, motivere, udvikle og drive virksomheden og dens ansatte.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PRODUKTSPECIALIST, med erfaring fra indkøb

Har du erfaring og interesse i autobranchen og trives du med opgaver i databaser og produktkataloger relateret til strategisk indkøb og leverandørforhandlinger, så læs mere her:   

Du bliver ansvarlig for egen produktgruppe og vil indgå i afdelingens mange og spændende opgaver. Overskriften bliver at sikre Klokkerholms brede program af handelsvarer, både med produkter men også sikre at der er opdaterede data i produktkataloget, og herunder bla. at oprette nye produkter, produktopdateringer med bindinger til TecDoc, og relevante data i web-kataloget samt løbende opdateringer i egne produktgrupper samt leverandør- og kontraktforhandlinger.  

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SKATTERÅDGIVER

Vil du være med på holdet i og omkring udviklingen af LandboNords skatteafdeling, og tænder du på den direkte kontakt med kunderne og fagligt udfordrende rådgivningsopgaver? Så læs mere her:

Du kommer som skatterådgiver til at yde rådgivning til egne kunder med selvstændige rådgivningsopgaver. Derudover skal du yde støtte og support til LandboNords øvrige rådgivere og løbende  understøtte kunderådgivningen med kvalificeret skatterådgivning.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - DEDIKERET BUTIKSASSISTENT TIL KG CAMPING I KOLDING

Brænder du for at give kunderne den gode oplevelse og service i butikken, og vil du være med til at gøre en forskel i en af Danmarks førende camping butikker? så læs mere her:

Med formel reference til direktøren søges en engageret og dedikeret butiksassistent, der brænder for at give kunderne den gode oplevelse og service. Du har stor lyst til at gøre en forskel og møder kunderne i butikken med imødekommenhed, udstråling og godt humør.  Du trives med alsidige opgaver og bliver i et tæt samarbejde med dine kollegaer ansvarlig for den daglige drift af butikken og salget af det brede sortiment af camping- og fritidsudstyr.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - MEKANIKER TIL KG CAMPING I KOLDING

Har du fokus på kunden og det gode håndværk og kan se dig selv som en del af et meget dedikeret værksted med et højt serviceniveau og tæt kontakt til kunden, så læs mere her:

Med formel reference til den tekniske chef søges en engageret og dygtig mekaniker der brænder for det gode tekniske håndværk og den gode service. Du evner at møde dine kollegaer, og ikke mindst kunderne i øjenhøjde og har stor lyst til at gøre en forskel.  Du kommer til at indgå i værkstedsteamet - som består af 9 medarbejdere - med reparation og service af campingvogne og specifikt med rep. og service af bremser, el, vand, gas og bla. pladearbejde samt installation af udstyr og tilbehør.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - AFDELINGSLEDER

.......til projektafdelingen i Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S i Brønderslev. Der er travlt i RTE A/S og til en spændende nyoprettet stilling - med store udviklingsmuligheder - søges en erfaren og motiveret afdelingsleder med projektledererfaring.

I takt med planlagte udvidelser af aktiviteterne og stigende efterspørgsel, øges vigtigheden af planlægning og koordination. Du bliver derfor en central del af den overordnede koordination af byggeopgaverne i huset, samt ikke mindst af de enkelte projekter og opgaver i forhold til båden kunden, egenproduktionen og underentreprenører.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - INDKØBSDISPONENT

Vil du være med til at gøre en forskel i en af verdens førende leverandører af hjælpemidler til børn og unge, og brænder du for, at tingene skal lykkes på den mest optimale måde? Så er det måske dig, vi søger til et spændende job som indkøbsdisponent.

I stillingen som indkøbsdisponent vil din hverdag blive meget alsidig. Der er brug for, at du arbejder struktureret, og du kan holde hovedet koldt. At du kan prioritere én opgave frem for en anden, og du kan have mange bolde i luften.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - MÆRKEANSVARLIG FOR OPEL

Med Opels nye personvognsprogram vil du opleve et helt nyt niveau af komfort og sikkerhed og ikke mindst avanceret teknologi. Kan du gå forrest og sælge det unikke Opel program i Herning?

Vi søger en dygtig sælger og købmand, der kan gå forrest og ikke mindst tage teten med at fastholde og udbygge Uggerhøjs stærke position på markedet i Herning.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SÆLGER TIL UGGERHØJ I HJØRRING

Vi søger en dygtig sælger der kan gå forrest og ikke mindst tage teten med at udbygge og fastholde Uggerhøjs stærke position på markedet i Hjørring.

Du får ansvaret for salget af Citroën i Hjørring men går naturligt ind og sælger på de øvrige bilmærker også. Du kender salgets forskellige faser og den efterfølgende forretningsgang. Du ved hvornår et salg skal lukkes og hvordan du får skabt den helt tilfredse kunde.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - AREA SALES MANAGER

Vi leder efter en erfaren og motiveret Sales Manager, der kan tage ansvaret for salget af INFUSER´s unikke og patenterede Climatic løsninger til industriel luftrensning. Har du erfaring med industrielt salg og kan du gå forrest i udviklingen af salget i både Danmark og Nord Tyskland, så læs mere her:

Du bliver nøglen til at realisere CLIMATIC ’s planer for Danmark og Nord Tyskland – både med hensyn til markedsudvikling samt direkte salg - og bliver ansvarlig for det opsøgende salg, kunden og den målrettede end-to-end salgsproces, inklusiv den tekniske løsning, tilbud, kontraktforhandling samt koordinering af alle interne aktiviteter med relevante afdelinger samt eksterne leverandører.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - EXPORT SALES MANAGER

We are looking for an energetic and experienced Export Sales Manager, that can take the lead in establishing, and later developing, the sales through a distribution network structure in Scandinavia, Baltics and the UK.

Your initial tasks and responsibilities will be identification and approaching potential distributors targeting segments within e.g. hospitals, professional kitchens, restaurants, food factories and agriculture. In close cooperation and sales support with each of the new established wholesalers and distributors, you will draft business plans and pursue the sales potentials in each of the designated markets.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - SUPPLY CHAIN MANAGER

We are looking for an experienced, dedicated and ambitious SCM, motivated and able to take the lead in establishing the SCM structures and future management of the company´s international SC activities.

In close cooperation with the CEO, you will initially be responsible for the green field sourcing, planning and structuring of the needs in the company’s SC with a primary focus on identifying and optimizing the procurement of strategic core components, such as ultraviolet excimer lamps, catalysis materials, sensor applications, and filter technologies.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - EKSPORTCHEF

Er du ambitiøs og energisk, og brænder du for salg til landbrugssektoren i Østeuropa? Så læs mere her:

Som eksportchef får du, med reference til den administrerende direktør, en central rolle i både udviklingen og implementeringen af virksomhedens vækststrategi i Baltikum og øvrige Østeuropa. Du får det samlede ansvar for salget til de nævnte markeder, og bliver ansvarlig for at udvikle salget både via forhandlere, som direkte til de enkelte større slutkunder.

Læs mere / Søg stilling
 • img
 • Stilling:

  Værktøjskonstruktør til teknisk afdeling

STILLINGEN ER BESAT - VÆRKTØJSKONSTRUKTØR

Har du erfaring med konstruktion af værktøjer til presse- og stanseoperationer i en tyndpladeproduktion og elsker du bare at arbejde med CAD/CAM?  Så læs mere her: 

Med reference til den tekniske leder får du til opgave at konstruere, optimere og udvælge fremstillingsmetoder for værktøjer til presse- og stanseoperationer, både på hydrauliske og eksenter pressere.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - BOGHOLDER

Bogholder til spændende handelsvirksomhed i trekantområdet. Har du erfaring og interesse i bogholderi og budgetlægning og kan du se dig selv i en meget spændende intern funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.

Med reference til den administrerende direktør, får du det selvstændige ansvar for virksomhedens bogholderi, budgetlægning, kontrol og ikke mindst internationale rapportering.  

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - INTERN SERVICETEKNIKER

Har du erfaring og interesse i teknisk service og koordinering og kan du se dig selv i en meget spændende intern funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.

Med reference til den tekniske chef og ikke mindst i et tæt internt samarbejde med de øvrige ansatte, skal du understøtte den tekniske support i forbindelse med garantisager på virksomhedens produkter, og løbende være i forbindelse med forhandlere i forbindelse med mindre reparationer og test.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PROJEKTSÆLGER TIL NIC DENMARK

Kan du være drivkraften i NIC Denmarks salgsindsats og fortsatte udvikling på det danske marked, for en række meget perspektivrige og nytænkende produkter?

I et tæt samarbejde med den interne organisation, bliver det din opgave at forestå og gennemføre det opsøgende og relationsskabende salg til den relevante målgruppe af kunder indenfor det professionelle byggeri, som f.eks arkitekter, håndværkere, bygherrer, entreprenører og forhandlere.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - VÆRKFØRER

Kan du ha´ fokus på kunden og vil du deltage i ledelsen af et meget dedikeret værksted, hvor   høj service, tæt samarbejde og den gode stemning prioriteres højt, ja så læs mere her:

Med formel reference til den tekniske chef søges en engageret og dygtig værkfører der brænder for kundekontakten og den gode service og rådgivning.  Du evner at møde dine ansatte, og ikke mindst kunderne i øjenhøjde og har stor lyst til at gøre en forskel.

Læs mere / Søg stilling
 • img
 • Stilling:

  Miljøkonsulent til Aage Vestergaard Larsen A/S

STILLINGEN ER BESAT - MILJØKONSULENT

Etablering af nye – og udvikling af eksisterende- leverandørsamarbejdsformer- og indsamlingskoncepter til virksomhedens produktion af genanvendeligt plast.

Med reference til – og i et tæt samarbejde med – med teamlederen for vores salg/indkøb/logistik vil opgaverne som miljøkonsulent primært være relateret til den opsøgende indsats i markedet for potentielle leverandører i hele Danmark.

Læs mere / Søg stilling
 • img
 • Stilling:

  Intern sælger/koordinator til Dometic

STILLINGEN ER BESAT - INTERN SÆLGER/KOORDINATOR

Har du erfaring med internt teknisk salg og koordinering og kan du se dig selv i en meget spændende funktion med udadvendte opgaver i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her:  

I et tæt samarbejde med tre Key Account Managere og tre produktspecialister og med reference til den administrerende direktør, skal du understøtte det interne salg gennem telefonisk rådgivning, løbende opfølgning og vejledning af kunden. Som intern koordinator/sælger bliver du naturligt involveret i mange og spændende opgaver omkring telefonsalget, mailordre, after sales service, lager disponering, tilbud og generel kundesupport

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - VÆRKFØRER

Har du fokus på kunden og kan du deltage i ledelsen af et meget dedikeret værksted med et højt serviceniveau og tæt kontakt til kunden, så læs mere her:

Med formel reference til den tekniske chef søges en engageret og dygtig værkfører der brænder for kundekontakten og den gode service og rådgivning.  Du evner at møde dine ansatte, og ikke mindst kunderne i øjenhøjde og har stor lyst til at gøre en forskel.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - INTERNATIONAL SALES DIRECTOR

We are looking for an experienced and dedicated Sales Director, motivated and able to take the front lead and management of our sales efforts and functions within the industrial climatic solutions.

The Sales Director position is newly created to ensure both a strong daily management of the company’s small but vital sales organization, in the industrial CLIMATIC system, and at the same time ensure the continuous development of the international sales within international industrial applications.

Læs mere / Søg stilling
 • img
 • Stilling:

  Produktionsteknolog, til teknisk afdeling

STILLINGEN ER BESAT - PRODUKTIONSTEKNOLOG

Har du erfaring med vedligeholdelse af produktionsautomatiseringer, layoutændringer, teknisk dokumentation så som styklister, procestider, spildprocenter, arbejdsinstruktioner o.lign. og lyst til at arbejde med konstruktion af produktionsudstyr i en CNC styret produktion? Så læs mere her: 

Med reference til den tekniske leder skal du assistere med implementering af automatiseringer i produktionen, layoutændringer, rationaliseringer og ikke mindst  konstruktionsopgaver, og bliver en central del af en udfordrende og spændende teknisk afdeling

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - PRODUKTIONS- OG TEAMKOORDINATOR

Har du erfaring med produktionsledelse, og kan du se dig selv i en meget spændende og udfordrende koordinator funktion i en førende produktions- og handelsvirksomhed? Så er du måske lige den vi leder efter.

Med reference til fabrikschefen skal du som Produktions- og Teamkoordinator sikre planlægningen og koordinationen af de 37 top motiverede medarbejdere i produktionen. Med fokus på kvalitet og levering bliver du således ansvarlig for planlægning, styring og opfølgning på produktionens aktiviteter, således at de opstillede daglige mål kan realiseres.

Læs mere / Søg stilling

STILLINGEN ER BESAT - MARKETINGKOORDINATOR

Brænder du for at kommunikere og skabe et visuelt stærkt marketing materiale. Er du i stand til at planlægge, implementere og organisere et marketing projekt fra start til slut og ønsker du at arbejde med produkter, som gør en forskel for børn og unge?

Med reference til Salgs- og Marketingdirektøren skal du i tæt samarbejde med dine kollegaer og de udenlandske datterselskaber og forhandlere være med til at udvikle markedsføring og lancering af R82 produkter samt fastholde vores visuelle brand og identitet. Du kommer til at arbejde med at videreføre den grafiske designlinje og samtidig være koordinator på egne projekter inden for en bred vifte af marketingopgaver.

Læs mere / Søg stilling