Rally Centeret

KEY ACCOUNT MANAGER

Til Rally Centeret i Holmegaard på Sjælland søges en energisk og engageret KAM til at videreudvikle salget til både eksisterende som nye kunder i den professionelle del af autobranchen i Danmark. Rally Centeret er en veletableret og anerkendt importør af en række meget spændende højkvalitets produkter indenfor fælge og udstødninger.

Virksomheden

Virksomheden er en mindre men anerkendt importør og forhandler af et bredt program af konkurrencedygtige kvalitetsbrands indenfor fælge og sportsudstødninger til den professionelle del af auto- og dækbranchen. Rally Centeret har bla. importen af de meget anerkendte italienske kvalitetsfælge fra OZ og sportsudstødninger fra REMUS.
OZ er hovedejer af virksomheden og sikrer dermed et stærkt, stabilt og dedikeret udgangspunkt på det danske marked for dets produkter.

Du kan læse mere om Rally Centeret her: https://rallycenteret.dk/

Stillingen

Stillingen er nyetableret og med reference til virksomhedens direktør bliver dine opgaver i første omgang at identificere, opsøge og gennemføre det direkte salg af RC´s produkter og serviceydelser til den professionelle målgruppe af både eksisterende som nye kunder i autobranchen som bilimportører, reservedelsgrossister, auto webshops, dækgrossister og montører, leasingselskaber o.lign. og løbende følge op på tidligere besøg og aftaler. Du kommer til at forestå alle salgets facetter fra A-Z, fra mødebooking over tilbudsgivning til opfølgning, salg og evt. mer- og gensalg. Stillingen fordrer en høj grad af udadvendte aktiviteter, rettet mod kunderne, men vil også omfatte mere netværksbyggende og relationsskabende aktiviteter.

Kvalifikationer

Din formelle uddannelse er ikke afgørende men en kommerciel baggrund og erfaring med opsøgende salg og vedligehold er afgørende.

Du kommer sikkert fra en lignende salgsstilling i eller omkring autobranchen. Har kendskab og indsigt i branchens specifikke forhold og har med succes arbejdet med både det opsøgende, relationsskabende og vedligeholdende salg. Det er vigtigt at du kender rutinerne omkring planlægningen af en effektiv dagligdag og ved hvad der skaber den daglige succes med nye møder, nye kunder og nye ordre.

Som person kan du sikkert nikke genkendende til at være naturligt udadvendt og opsøgende, og trives med nye tiltag og forandringer. Er en ildsjæl når det kommer til at sælge og stortrives med kundekontakten og kender vigtigheden af en høj servicegrad. Det er vigtigt at du brænder for at skabe resultater og ikke mindst evner at lukke en handel. Du ved at resultaterne skabes på kundens banehalvdel, og ikke bag skrivebordet.

Du evner at arbejde struktureret og planlæggende samt opbygge og vedligeholde professionelle relationer og elsker tilfredse kunder.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en nøgleposition i en organisation der giver stort råderum og handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt indeholdende en gage pakke med pension, provision, firmabil, hjemmekontor og hvor også medejerskab på sigt kan forhandles.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til i fortrolighed at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger. Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SALGSCHEF

Vores kunde er en veletableret og anerkendt producent af fiberoptiske produkter og til en spændende nyoprettet stilling som salgsansvarlig, søges en salgschef der med ansvaret for den udadvendte og opsøgende salgsindsats kan positionere og udvikle virksomhedens salg på det industrielle marked for dens produkter.

Virksomheden

Virksomheden er en mindre men veletableret og anerkendt producent og forhandler af et bredt program af konkurrencedygtige fiberoptiske kvalitetsprodukter til netværksinfrastrukturer, som f.eks transceivers, kabler og medieomformere. Virksomhedens produkter sælges både direkte til den enkelte kunde i BtB segmentet og dels gennem en forhandler og partnerstruktur i både Danmark som i udlandet.

Stillingen

Stillingen er nyetableret og med reference til – og i tæt kontakt med – virksomhedens ejere får den kommende salgschef ansvaret for selvstændigt at opbygge en portefølje af BtB kunder. Du skal selvstændigt kortlægge markedet for nye kunder i Danmark og løbende bearbejde disse gennem en vedholdende og synlig opsøgende salgsindsats. De indledende og daglige opgaver bliver derfor i høj grad løbende identifikation af nye BtB kundeemner – som f.eks produktionsvirksomheder, televirksomheder, banker, finansieringsvirksomheder og lignende – kundekontakt samt kundemøder, salgsmøder og relationsskabende aktiviteter. Det er afgørende for succes at du trives på kundens banehalvdel og gennem en struktureret indsats evner at være opsøgende, nærværende, synlig, relationsskabende og fastholdende ifht. dine kunder og ikke mindst at du elsker det ”frie” liv som sælger og selvstændigt evner at disponere din egen indsats.

Da du som udgangspunkt starter dagen fra din egen bopæl og dine kommende kunder ligger i hele Danmark, er det ikke afgørende hvor i landet du bor.

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men det er vigtigt at du tidligere med succes har arbejdet i en lignende stilling, med teknisk BtB salg og har en kommerciel baggrund med stor erfaring fra det opsøgende salg af industrielle produkter og løsninger. Evt kendskab til optiske netværksprodukter er en fordel.

Du er meget selvstændig, struktureret og målrettet. Du er en dygtig kommunikator der tænker i helheder og er selvstændigt tænkende, energisk og med et stort drive og behov for at skabe resultater. Du trives med nye tiltag og forandringer og er selvkørende i det udadvendte og opsøgende arbejde. Det er vigtigt at du har et naturligt salgs gen, men også anerkender betydningen af de mere netværksprægede og relationsskabende aktiviteter og indsatser. Du brænder for at skabe resultater og evner at lukke en handel ligesom du evner at opbygge og ikke mindst vedligeholde professionelle relationer og elsker tilfredse kunder.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en nøgleposition i en vækstorienteret virksomhed der giver stort råderum og handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt indeholdende en attraktiv gage pakke med pension, bonus, firmabil, sygesikring, hjemmekontor og hvor også medejerskab på sigt kan forhandles.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til i fortrolighed at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger. Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

R82 AS logo med tagline

TECHNICAL WRITER TIL R82

Kan du vedligeholde og udarbejde teknisk dokumentation med sikker hånd? Kan du kombinere en struktureret arbejdsgang med kreative visualiseringer efter input og beskrivelser fra forskellige afdelinger på tværs af organisationen? Appellerer det til dig at frembringe teknisk dokumentation, der opfylder stramme krav under det medicinske direktiv, og som henvender sig til en ganske særlig målgruppe?

Virksomheden

R82 indgår i Etac koncernen, som er en af verdens førende leverandører af hjælpemidler til børn og unge med særlige behov. Etac koncernen er ejet af den svenske koncern Nordstjernan. Med et stærkt produktprogram indenfor alle områder af hjælpemidler til børn og unge med funktionsnedsættelser i den nævnte målgruppe, som bl.a. omfatter siddesystemer, gå- og ståhjælpemidler, hygiejneprodukter og autostole, udgør virksomheden rygraden i Etacs ”Product Business Unit (PBU) Paediatrics” og spiller en væsentlig og førende rolle i markedet for virksomhedens produkter. Virksomheden er velkonsolideret og er i kraftig vækst. PBU Paediatrics opnåede således en omsætning i 2019 på over 500 mio. kr.
R82 har tæt på 200 ansatte i Gedved og er i øvrigt repræsenteret gennem salgsselskaber i Sverige, Norge, England, Holland, Tyskland, Italien, USA, Australien, samt distributionspartnere i over 40 lande.

Virksomheden er beliggende i Gedved ved Horsens og du kan læse mere om R82 her: www.etac.com

Stillingen

Der er tale om en meget spændende stilling i en helt unik virksomhed, og med reference til After Sales Manageren bliver du en central del af teamet omkring After Sales og teknisk dokumentation. Som Technical Writer bliver du ansvarlig for udarbejdelsen af nye såvel som opdateringer af eksisterende brugermanualer, monteringsvejledninger og teknisk dokumentation, og du bliver en del en afdeling med et stort sammenhold og en dedikeret kultur, hvor der er fokus på opgaven. Opgaverne og ansvarsområderne bliver bl.a.:

 • Vedligeholdelse og løbende ændringer af eksisterende brugermanualer og monteringsvejledninger samt udarbejdelse af nye
 • Udarbejdelse af vejledninger i brugen af produkterne i form af grafiske tegninger (SOLIDWORKS composer), piktogrammer samt ved anvendelse af digitale og visuelle medier
 • Tekstforfatning til nye manualer samt styring af oversættelser til øvrige sprog
 • Udformning og registrering af kildedata i database i PIM system (inRiver) og Excel
 • Videreudvikling af manualkoncept ved brug af digitale værktøjer samt rebranding af layout
 • Deltagelse i projektgrupper for udvikling af nye produkter og produktoptimeringer med særligt fokus på risikovurdering
 • Optagelse af How-To videoer
 • Vedligeholdelse og videreudvikling af reservedelsdatabase (Spare Parts Finder)

Kvalifikationer

Din formelle uddannelse er ikke afgørende men en erfaring som teknisk tegner, grafiker eller lignende er en klar fordel, mens erfaring fra en lignende stilling er nødvendig. Du har både viden, indsigt og erfaring med at udarbejde teknisk dokumentation i henhold til standarder, som f.eks. ISO-standarder, og regulatoriske beskrivelser. Hertil kommer teknisk flair med evnen til grafisk at formidle et budskab af teknisk og mekanisk karakter til en bred målgruppe. Du har erfaring fra en lignende stilling og kender processen fra udviklingsprojekt til færdig manual.

Solid erfaring med Adobe pakken og herunder inDesign, Illustrator og Photoshop samt gerne erfaring med SOLIDWORKS,  dog ikke et krav. Hertil kommer naturligvis, at du er en habil bruger af Office pakkens forskellige programmer og specielt Excel. Virksomheden er en del af en international koncern, hvor koncernsproget er engelsk. Det forudsættes derfor, at du ubesværet kan kommunikere på engelsk.

Som person kendetegnes du af et målrettet fokus og en struktureret arbejdsform, da dette er vigtige ingredienser for at opnå succes i jobbet. Du brænder for fagområdet med stor interesse og faglig indsigt og kan både arbejde selvstændigt og i  teams med fokus på detaljen. Du har en naturligt analytisk tilgang til dine opgaver, er selvkørende og har et stort gå-på-mod og vilje til, at tingene skal lykkedes. Har let ved at etablere kontakt til nye relationer og er vedholdende for at nå i mål. Du trives i en travl og til tider hektisk hverdag

Ansøgning

R82 A/S tilbyder en nøgleposition i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed, der giver et stort råderum med handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø. Ansættelsesvilkårene forhandles individuelt.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger – derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Logo teege-dan

MARKETINGMEDARBEJDER

Erfaren og skarp marketingmedarbejder til Tegee-Dan

 Kan du holde mange bolde i luften? Brænder du for grafisk kommunikation og marketing? Kan du se dig selv i en spændende dagligdag med ansvaret for en bred vifte af marketing opgaver i en førende og meget professionel handelsvirksomhed? Så læs mere her:

Virksomheden

Med stor faglighed og troværdighed har Tegee-Dan gennem 30 år serviceret landets største auto- og transportselskaber med unikke smøremidler og plejeprodukter til alle former af køretøjer, fly og skibe. Med udgangspunkt i et bredt produktprogram, udstrakt service og en gedigen kvalitet oplever man fremgang og udvikling i et ellers presset marked. Tegee-Dan er ambitiøs, professionel og går langt for at sikre kunderne de rette produkter.

Virksomheden er placeret centralt ved E45 i Løsning og har 20 meget engagerede ansatte, der omgås hinanden i en afslappet og uformel tone.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.tegee-dan.dk

Stillingen

Du får ansvaret for en bred vifte af virksomhedens kommunikations- og marketingopgaver og kommer til at arbejde på tværs af mange ansvarsområder og opgaver. Som handelsvirksomhed har Tegee-dan en meget synlig marketing front og arbejder målrettet med både forhandlere og detailled. Du bliver en væsentlig del i udarbejdelsen af den eksterne kommunikation gennem både fysiske som digitale medier og platforme og ikke mindst som intern koordinator på en lang række af spændende projekter og udviklingsopgaver.

Dine opgaver bliver derfor blandt andet:

 • Udarbejdelse af kommunikations oplæg, i form af både fysiske og digitale annoncer, kampagner, brochurer og salgsdokumenter
 • Vedligehold, opdatering og optimering af både grafik og content på hjemmesiden samt SOME-opdateringer på bla. Facebook, LinkedIn, YouTube og instagram
 • Udarbejdelse af kommunikationsoplæg til messer og events
 • Nyhedsbreve
 • Backup og rådgivning af eksterne sælgere
 • adhoc opgaver

Vi forventer, at du:

…mestrer grafisk og digital kommunikation og stortrives i en blæksprutte rolle, hvor du dagligt bliver et centralt omdrejningspunkt for virksomhedens udadvendte ansigt. Du har en relevant uddannelse indenfor marketing og kommunikation og ikke mindst flere års erfaring fra et lignende job i en mindre eller mellemstor virksomhed.

Som person ser du dig selv som en engageret, ansvarsbevidst og imødekommende person med gode samarbejdsevner. Du arbejder selvstændigt såvel som i teams, og du hjælper gerne dine kollegaer, når det brænder på. Du er omhyggelig, struktureret og har en systematisk tilgang til dine opgaver med sans for detaljen. Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men det forventes at du har en udpræget kommerciel forståelse og at taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Ansøgningen

Tegee-dan tilbyder en spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed, der giver et stort råderum med handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du søger stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Logo teege-dan

INDKØBER TIL TEGEE-DAN

Til Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje søger vi en engageret og erfaren indkøber der er struktureret, analytisk og ikke mindst købmand til fingerspidserne. Du er målrettet og brænder for at tingene bare skal lykkes hver gang. Lyder det som dig? Så læs mere her:

Virksomheden

Tegee-dan er Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje. Med stor faglighed og troværdighed har Tegee-dan i mere end 30 år serviceret landets største auto og transportselskaber med unikke smøremidler og plejeprodukter til alle former af køretøjer, fly og skibe. Virksomheden er velkonsolideret og har markeret sig stærkt indenfor sit speciale. Med udgangspunkt i et bredt produktprogram, udstrakt service og en gedigen kvalitet oplever Tegee-dan fremgang og udvikling i et ellers presset marked. Man er ambitiøs, professionel og går langt for at sikre kunderne de rette produkter.

Virksomheden er centralt placeret ved E45 i Løsning og har 20 meget engagerede ansatte.

Du kan læse mere om Tegee-dan her: https://www.tegee-dan.dk

Stillingen

Det bliver din opgave selvstændigt at strukturere og gennemføre det samlede operationelle indkøb fra virksomhedens både nuværende som kommende leverandører. Du får en væsentlig opgave i at koordinere og vedligeholde det veletablerede forhold til leverandørerne og sikre et fortsat højt informationsniveau internt som eksternt i virksomheden.

Dine opgaver bliver derfor bla.

 • Forestå det samlede indkøb fra både ind- som udenlandske leverandører
 • Kontaktperson til de største leverandører
 • Taktisk indkøb, herunder indhentning af priser og benchmarking
 • Sørge for opdaterede datablade + produktregistrering af nye produkter
 • Oprettelse og vedligeholdelse af leverandør og produkt-stamdata i NAV.
 • Være bindeled mellem kontor og lager
 • Deltagelse i udvikling af nye produkttiltag
 • Deltagelse i marketing møder

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelsesbaggrund som f.eks indkøbsdisponent og erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en mindre handelsvirksomhed. Du har erfaring med international handel og gerne med Asien. Ligeledes er kendskab/erfaring med kemi en fordel, men ikke et krav.

Du har indgående erfaring og kendskab til NAV ligesom Excel beherskes på højt niveau.

Som person har du datadisciplin med en god ordenssans og et godt overblik, også når det går stærkt. Har et godt købmandskab og en god forretningsforståelse med en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. Er selvstændig, hjælpsom og engageret med en udpræget sans for detaljen. Du besidder gode samarbejdsevner og er serviceminded og møder leverandører såvel som kollegaer med et smil – også i telefonen.

 

Ansøgningen

Tegee-dan tilbyder en spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed, der giver et stort råderum med handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du søger stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Logo teege-dan

ORDREBEHANDLER TIL TEGEE-DAN

Vil du være med til at gøre en forskel hos Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter inden for autopleje og olie? Brænder du for, at tingene skal lykkes på den mest optimale måde? Så er det måske dig, vi søger til et spændende job som ordrebehandler og blæksprutte.

Virksomheden

Med stor faglighed og troværdighed har Tegee-dan gennem 30 år serviceret landets største auto- og transportselskaber med unikke smøremidler og plejeprodukter til alle former af køretøjer, fly og skibe. Med udgangspunkt i et bredt produktprogram, udstrakt service og en gedigen kvalitet oplever man fremgang og udvikling i et ellers presset marked. Tegee-dan er ambitiøs, professionel og går langt for at sikre kunderne de rette produkter.

Virksomheden er placeret centralt ved E45 i Løsning og har 20 meget engagerede ansatte, der omgås hinanden i en afslappet og uformel tone. Du kan læse mere om Tegee-dan her: www.tegee-dan.dk

Stillingen

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Ordrebehandling per e-mail og telefon
  Tilbudsgivning og opfølgning
  Daglig kunde- og forhandlerkontakt
  Vedligeholdelse af stamdata
  Rådgive og supportere kunder omkring tekniske specifikationer
  Backup for eksterne sælgere
  Fungere som bindeled mellem kontor og lager

Vi forventer, at du:

 • Er stabil og mødestærk
  Har et positivt og udadvendt væsen
  Er superbruger i NAV og Excel
  Har kendskab til ordrebehandling og fakturering til danske og    udenlandske kunder
  Har kendskab til farlig godsbehandling
  Branchekendskab er ikke et krav, men en klar fordel.

Som person ser du dig selv som en engageret, ansvarsbevidst og imødekommende person med gode samarbejdsevner. Du arbejder selvstændigt såvel som i teams, og du hjælper gerne dine kollegaer, når det brænder på. Du er omhyggelig, struktureret og har en systematisk tilgang til dine opgaver med sans for detaljen. Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men det forventes at du har god kommerciel forståelse kombineret med teknisk flair – gerne erfaring med teknisk salg. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende og er rutineret bruger i Excel og NAV.

Ansøgningen

Tegee-dan tilbyder en spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed, der giver et stort råderum med handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du søger stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

R82 AS logo med tagline

PROJEKTLEDER TIL R82 A/S

Kan du se dig selv som central del af et meget kompetent R&D team, hvor dit  primære fokus bliver ledelsen af nye NPD-projekter? Vil du arbejde med at øge livskvaliteten for børn med funktionsnedsættelse og deres pårørende gennem udvikling af fremtidens løsninger indenfor hjælpemidler? Så prøv at læse mere her:

Virksomheden

R82 er en del af Etac Group, der udvikler, producerer og leverer hjælpemidler gennem et bredt og dybt sortiment inden for produktområderne hygiejne, manuelle kørestole, forflytning, junior (børn og unge), individuelle løsninger, formstøbte sæder samt småhjælpemidler. Alle er produkter, der hjælper børn, unge og ældre i deres hverdag, uanset funktionsnedsættelse.

Med stærke og personlige produkter i høj kvalitet inden for hjælpemidler til børn og unge er R82 hele tiden på forkant med fremtiden og spiller en førende rolle på verdensplan.

Etac Group har en omsætning på ca. SEK 1700 mio. og beskæftiger ca. 800 talentfulde medarbejdere. Virksomheden er repræsenteret globalt med datterselskaber i både Danmark, Sverige, Norge, England, USA, Tyskland, Italien, Holland og Australien. Herudover leverer eksportafdelingen til store dele af verden.

Etac Group er ejet af en familiefond, hvor man tænker langsigtet og vil fortsætte med at investere i fremtiden og afsætte midler til forskning og udvikling samt etablering på nye markeder – læs om ejerne på www.nordstjernan.se/

R82 er en virksomhed med stolte traditioner og en stærk kultur, præget af social ansvarlighed, hensynsfuldhed og et tæt sammenhold med en uformel omgangstone.

Virksomheden er beliggende i Gedved ved Horsens og du kan læse mere om R82 A/S her: www.r82.org

Stillingen

Der er tale om en meget spændende stilling i en helt unik virksomhed og med reference til R&D direktøren bliver du en central del af R&D teamet med fokus på ledelsen af nye projekter og udviklingsopgaver. Som projektleder bliver du ansvarlig for et antal projekter af varierende størrelse og omfang, og ikke mindst bliver du en del af en R&D funktion med et stort sammenhold og en dedikeret kultur hvor der er fokus på innovation, kvalitet, produkt compliance, DFM, kostpris og ikke mindst tidslinjen. Opgaverne og ansvarsområderne bliver derfor bla.

 • Selvstændigt ansvar for at de dedikerede projekter gennemføres og leveres til tiden og indenfor budget
 • Du kommer til at lede både de daglige sprintmøder og ugentlige projektmøder med fokus på koordinering og fremdrift
 • Du bliver en aktiv deltager i udvikling og review af tekniske løsninger og får en tæt og løbende koordinering med bl.a. Product management og Supply Chain omkring bl.a. kostpriser, funktioner og usability, terapeutiske udfordringer samt validering af løsninger og input fra vores markeder, distributører, datterselskaber, brugere mv.
 • Gennemførelse af løbende opfølgninger på de estimerede kostpriser gennem NPD projekternes faser og håndtering af afvigelser
 • Gennem et tæt samarbejde med Product Compliance og QA/RA at sikre regulatorisk compliance på de projekter du er ansvarlig for.
 • Udarbejdelse og opdatering af projektbudgetter, projektcharters- og projektpræsentationer

Kvalifikationer

Du har en ingeniørmæssig baggrund som f.eks maskiningeniør, civilingeniør eller lign. med en relevant specialisering og evt. en efterfølgende projektlederuddannelse eller certificering. Det er væsentligt at du har udpræget erfaring som projektleder og gerne som udvikler i et NPD-miljø. Erfaring med udvikling af produkter/løsninger under det medicinske direktiv, er en fordel men ikke et krav.

Du er skriftlig og mundtligt velfunderet både på dansk og engelsk. Sproget i afdelingen er dansk, men meget af dokumentationen skal udarbejdes på engelsk og hovedparten af dialogen med datterselskaberne, herunder  præsentationer og analyser, er på engelsk.

Som person kendetegnes du af et stort drive og en resultatorienteret indstilling, da dette er vigtige ingredienser for at opnå succes i jobbet. Du er dedikeret, passioneret og indlevende i din arbejdsfacon. Du kan arbejde selvstændigt, er temaorienteret og meget struktureret med fokus på detaljen.

R82 A/S tilbyder

……….. en nøgleposition i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed der giver et stort råderum med handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

PRODUKTIONSCHEF TIL AAGE VESTERGAARD LARSEN A/S

Til en af Danmarks mest innovative virksomheder indenfor plastbranchen, søger vi en produktionschef der gennem engagement og knowhow kan tage teten og gå forrest i virksomhedens fortsatte produktionsudvikling og drift.   

 

Virksomheden
Aage Vestergaard Larsen A/S (AVL) er i dag Danmarks største og førende virksomhed indenfor forædling af plastaffald til nye genanvendelige råvarer og er en af de mest vidende og innovative virksomheder i branchen. Den er nordisk førende på sit felt og opererer på både nationale og internationale markeder. AVL’s målsætning er altid at være i konstant udvikling og på forkant med nye tiltag, som kan sikre en fortsat høj kvalitet og lønsom drift for dens leverandører, kunder og virksomheden selv. En højteknologisk maskinpark kombineret med dygtige medarbejdere og et veludstyret laboratorium sikrer en konstant høj produktkvalitet, som virksomheden er kendt og respekteret for.

Du kan læse mere om virksomheden på www.avl.dk.

Stillingen
Produktionschefen får reference til den administrerede direktør og bliver ansvarlig for driften og ledelsen af  produktionen, som også inkluderer vedligehold, lager og bygninger. Du skal sikre, at den daglige kapacitetsstyring og produktion sker i henhold til planlægningen og de opstillede KPI’er. Det betyder, at man i det daglige skal være tæt på planlægning og logistik, og samtidig sikre at den rette bemanding, og de nødvendige ressourcer og kompetencer er til stede.
Produktionschefen får afgørende indflydelse på at garantere, at virksomhedens leverings- og kvalitetsmål overfor de danske og internationale kunder opfyldes. Dette sker i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse.
Opgaverne vil derfor bla. omfatte synlig og motiverende ledelse af produktionen og de 5 teamledere og ca. 40 timelønnede medarbejdere, inklusiv produktionsplanlægger og vedligehold. Udarbejdelse af strategi og handleplaner for funktionsområderne og opfølgning  samt løbende optimering og forbedring af produktionen

Kvalifikationer
Der kan være flere indgange til stillingen men der foretrækkes en formel produktionsmæssig uddannelse som f. eks produktionstekniker, ingeniør, maskinmester eller lignende, hvor den praktiske erfaring og tidligere resultater dog vægtes højere end formelle uddannelser. Produktionschefen skal have en flerårig erfaring med ledelsen af en produktionsafdeling fra plastindustrien.
Du skal kunne dokumentere resultater fra dit virke som leder og skal selvstændigt have arbejdet med produktionsplanlægning, drift, optimering, digitalisering samt kvalitetsudvikling.
Du har en stærk personlig gennemslagskraft, baseret på at kunne lytte og inddrage samt beslutte, eksekvere og følge op. Din arbejdsform skal være systematisk og struktureret, så du bevarer overblikket og roen i pressede situationer. Som person er du er en glad, ligetil og stabil type, som samtidig besidder en innovativ og energisk tilgang til opgaverne.

AVL tilbyder
…… en meget spændende stilling med unikke muligheder for både personlig og faglig udvikling. Der er i stillingen et stort råderum med ansvar og tilhørende handlefrihed. Hertil kommer en gagepakke, der forhandles individuelt, med  pension, sundhedsforsikring, telefon, internet etc.

Ansøgning
Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og Aage Vestergaard Larsen A/S – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til i fortrolighed at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger. Derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Uggerhøj med dig hele vejen

ERHVERVSKONSULENT

Vil du med på holdet hos Uggerhøj i Aalborg? Vi søger en topmotiveret og erfaren erhvervskonsulent.

Virksomheden

Uggerhøj er en af Jyllands større autoforhandlere med 7 afdelinger i Nord- og Midtjylland og med forhandling af både nye og brugte biler. Virksomheden servicerer og forhandler personbiler og varebiler til private og erhverv og er kendt i markedet som en seriøs og troværdig leverandør. Man arbejder altid ud fra mottoet ”Uggerhøj med dig hele vejen” – og sætter altid kunden i fokus – i kraft af værdier som ”Ærlighed – flid – ansvarlighed – åbenhed”. Hos Uggerhøj er det medarbejderne, der gør forskellen. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af stort engagement, stærkt sammenhold og selvstændighed.

Du kan læse mere om virksomheden på www.uggerhoej.dk

Jobbet

Vi søger en dygtig og engageret erhvervssælger der brænder for kundekontakten og den gode service og har stor lyst til at gøre en forskel. Opgaven består af opsøgende salg af et spændende program af erhvervsbiler. Hertil ekspedition og servicering af erhvervskunder i afdelingen i Aalborg.

Kvalifikationer

Du har vilje og evne til at sælge og handle proaktivt i forhold til den enkelte kundes behov og har naturligvis stor interesse for biler. Du har lyst til at besøge kunden på hans hjemmebane med et stort gå-på-mod og et stærkt engagement i en travl og varieret hverdag. Du har talent for at analysere individuelle behov og præsentere den rette transportløsning for den enkelte kunde og så er du altid i et godt humør og besidder god teamspirit. Du har erfaring fra lignende stilling og kan dokumentere salgsresultater, dog ikke nødvendigvis fra bilbranchen.

Uggerhøj tilbyder

Et af markedets mest attraktive brands og et job i en solid virksomhed med mange års erfaring i autobranchen, med engagerede og fagligt dygtige kollegaer. Gode muligheder for uddannelse og personlig udvikling samt gode arbejdsvilkår og ordnede forhold. En uhøjtidelig, uformel og ordentlig omgangstone og ikke mindst en attraktiv lønpakke.

Ansøgning

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt – derfor er der ingen ansøgningsfrist. Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til – i al fortrolighed – at kontakte rekrutteringskonsulent fra HOYER, Frans Høyer på 20 91 54 00.

Du kan søge stillingen via knappen “søg stilling” her på siden, hvor du også kan up-loade din ansøgning og dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

SERVICETEKNIKER, SJÆLLAND

Har du service og teknisk erfaring fra autobranchen eller lign og kan du se dig selv i en meget spændende og udadvendt funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.

Virksomheden

Dometic er en kundeorienteret, globalt førende producent af innovative komfortprodukter til markedet for campingvogne, autocampere, lastbiler, personbiler og både. Dometic købte WAECO Koncernen tilbage i 2007 og fusionerede den ind i Dometic, hvor hele koncernen siden 2016 har været børsnoteret og der er i dag over 7000 ansatte. Virksomhedsgruppen leverer et komplet sortiment af kvalitetsprodukter – såvel til industrien som til eftermarkedet – der gør livet på vejen mere komfortabelt. Produkterne sælges i næsten 100 lande og produceres hovedsageligt på egne fabrikker over hele verden. I Danmark er virksomheden repræsenteret med eget salgsselskab Dometic Denmark A/S. Virksomheden er centralt placeret i gode faciliteter tæt på E45 i Taulov ved Fredericia og har 14 meget dedikerede ansatte. Dometic Denmark A/S har en væsentlig markedsandel og er generelt meget anerkendt for dets kvalitetsprodukter.

Du kan læse mere om Aircon Service afdelingen på www.waeco.com/da-dk  og virksomheden på: www.dometic.dk

Stillingen

I et tæt samarbejde med de øvrige serviceteknikere og med reference til den ansvarlige Produktspecialist, får du ansvaret for at servicere WAECO Aircon Service, fyldestationer i autobranchen på Sjælland.

WAECO Fyldestationer er Danmarks mest solgte og her skal du servicere og give praktisk/teknisk produkt support direkte til værkstederne og til tider sælge og vejlede. WAECO fyldestationer er meget driftssikre, så servicering af fyldestationerne på kundernes værksteder er den stor del af jobbet. Med udgangspunkt fra din bopæl centralt på Sjælland, bliver du således virksomhedens ansigt udadtil på Sjælland og skal selvstændigt planlægge din hverdag og indsats. Gennem et stærkt engagement er det vigtigt at du evner at fastholde og udbygge din viden om produkterne, markedsforholdene og konkurrenterne og være det centrale omdrejningspunkt for WAECO Aircon Service på Sjælland. Du kommer endvidere til at deltage i uddannelsen og oplæring af kundernes personale.

Kvalifikationer

Din formelle uddannelse er ikke afgørende men en uddannelse fra autobranchen som automekaniker/teknikker, eller lignede med kendskab til servicering, mekanik og el er en klar fordel. Vi håber, men forventer ikke at du kender produkterne. Uddannelse og oplæring tager vi os af, men du arbejder i dag i autobranchen eller noget tilsvarende, og har mekanisk/teknisk indsigt. Hertil kommer erfaring med kundekontakt og rådgivning.

Som person kan du sikkert nikke genkendende til egenskaber som:

 • Energisk, udadvendt og initiativrig
 • God personlig gennemslagskraft og vedholdenhed.
 • Evner at samarbejde på alle niveauer internt som eksternt
 • Omgængelig og ligefrem person – uformel og jordnær. Selvstændig og pro-aktiv med gode analyse-, prioriterings- og opfølgnings evner
 • Går forrest og tager ansvar
 • Viljestærk, fokuseret og målsat
 • Omhyggelig, systematisk og samtidig en type, der får noget fra hånden
 • Ordenssans.

Det er vigtigt at du trives med at være på kundens banehalvdel og de meget udadvendte og opsøgende aktiviteter. Kunderne ligger på hele Sjælland og du må derfor forvente – og kunne trives med – en del kørsel og transport.

Virksomheden tilbyder

Dometic Denmark A/S tilbyder en nøgleposition i en vækstorienteret virksomhed der giver råderum og handlefrihed, og med stor fokus på medarbejdernes trivsel. Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø, hvor ansættelsesvilkårene forhandles individuelt.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og Dometic Denmark A/S – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering
på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dansk Maskincenter AS

SÆLGER TIL DANSK MASKINCENTER

Kender du landbrugsbranchen? Har du erfaring med professionelt salg eller teknisk rådgivning og kan du se dig selv i en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd? Ja, så prøv at læse videre her:

Virksomheden

Virksomheden er en spændende, markedsledende og meget udviklingsorienteret handels- og værksteds virksomhed med et bredt og anerkendt produktsortiment indenfor både maskiner, udstyr, service og reparation, rettet mod den professionelle landmand. Dansk Maskincenter har siden starten haft en positiv og stabil vækst. Har i dag ca. 87 ansatte, fordelt på 4 afdelinger i Jylland og er med en betydende omsætning, velindtjenende og velkonsolideret.

Virksomheden har et godt momentum i markedet og oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder. Det er ambitionen at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder og produkter.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.dmcas.dk

 

Stillingen

Med reference til den administrerende direktør, bliver du en central del af et meget kompetent sælgerteam. Dine opgaver bliver i første omgang at identificere, opsøge og gennemføre det direkte salg af Dansk Maskincenters produkter og serviceydelser til målgruppen af kunder blandt professionelle landmænd. I et tæt samarbejde med Dansk Maskincenters sælgerteam kommer du til at forestå alle salgets facetter fra A-Z, fra mødebooking over tilbudsgivning til opfølgning, salg og evt. mer- og gensalg. Stillingen fordrer en høj grad af udadvendte aktiviteter, rettet mod kunderne, som f.eks. direkte og opsøgende salg men også de mere netværksbyggende og relationsskabende aktiviteter skal prioriteres.

 

Kvalifikationer

Du har primært en landbrugsfaglig baggrund. Hertil kommer en salgsmæssig eller måske en teknisk erfaring. Enten er du godt i gang med din sælgerkarriere og ved at du trives i det udadvendte og opsøgende arbejde på kundens banehalvdel. Alternativt at du i dag måske er montør eller tekniker med daglig kontakt til kunderne og ønsker at prøve kræfter med dit potentiale som sælger. Så skal vi nok lære dig alt om professionelt salg.
Din bopæl er i eller i nærheden af Dansk Maskincenters distrikt.

 

Dansk Maskincenter tilbyder

Dansk Maskincenter tilbyder en nøgleposition i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed der giver stort råderum og handlefrihed til medarbejdere og ledere – og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og Dansk Maskincenter – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

AFTER-SALES SERVICE MANAGER

Develop and maintain a newly established After-Sales service function

STERISAFE ApS is a successful health-tech company with high ambitions to lead the revolution in upgrading the environmental hygiene methods in the healthcare segment, as well as in other industries. With a strong background in science and engineering, the STERISAFE team brings together the latest findings and innovations in health technology and IoT in developing and market a superior and unique disinfection solution.

Located on the campus of the University of Copenhagen and in the heart of Copenhagen Science City since 2014, STERISAFE ApS developed a unique and patented technology to perform effective, safe and rapid automated room disinfection.

We are looking for an experienced After Sales Service Manager, that can take the lead in training and motivating the staff, distributors, and sales responsible in a unique after- sales service function.

For more information about STERISAFE, you are welcome to visit the webpage: www.sterisafe.eu

Job description:

You will be part of the management group and reporting to the COO in Copenhagen and will become the point of contact for end customers and distributors, ensuring compliance with company policies although your initial tasks and responsibilities will, among others, be:

 • Develop and initiate an After-Sales service program to follow-up on all required services and maintenance
 • Develop and optimize support and service processes, tools, and systems
 • Train, motivate, and lead both the inhouse after sales team and distributors sales network
 • Support to the sales department in discussing the necessary business plans for enhancing sales performance

Qualifications:

You have substantial experience from a similar position with technological or mechanical advanced products and know how to develop and progress international after-sales services in a distributor network with B2B products.

You have a commercial and entrepreneurial mindset and thrive in an international environment. You speak and write fluent English.

Some international travel activities must be expected

Employment model:

The salary consists of a fixed salary and a possible bonus scheme. It is expected that you live in the greater Copenhagen area, so STERISAFE will assist applicants in the relocation to Copenhagen in finding suitable housing if necessary.

Application:

If you have any questions or need additional information about this position or STERISAFE, you are welcome to contact recruiting consultant from HOYER recruiting Mr. Frans Hoyer. Phone: +45 2091 5400 or mail: foh@hoyer-rekruttering.dk. Please submit your application and CV to foh@hoyer-rekruttering.dk, including your salary expectations.

Applications will be processed as they are received

 

Dansk Maskincenter AS

ØKONOMICHEF til DMC

Kan du se dig selv som økonomichef i en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd, og er økonomistyring og ledelse en af dine spidskompetencer? Ja, så prøv at læse videre her:

Virksomheden

Virksomheden er en spændende, markedsledende og meget udviklingsorienteret handels- og værksteds virksomhed med et bredt og anerkendt produktsortiment indenfor både maskiner, udstyr, service og reparation, rettet mod den professionelle landmand. DMC har siden starten haft en positiv og stabil vækst. Har i dag ca. 87 ansatte, fordelt på 4 afdelinger og er med en betydende omsætning velindtjenende og velkonsolideret.

Virksomheden har et godt momentum i markedet og oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder. Det er ambitionen at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder og produkter.

Virksomheden ledes i dag af en administrerende direktør samt 2 ejere og flere af de centrale medarbejdere, ligesom der er en velfungerende bestyrelse med eksterne medlemmer og bestyrelsesformand.

Stillingen

Der tale om en spændende stilling i en moderne og vækstorienteret virksomhed.

Med reference til den administrerende direktør, og som medlem af ledergruppen, bliver du som økonomichef ansvarlig for økonomifunktionen og dens 4 medarbejdere. Du bliver ansvarlig for både den daglige ledelse og drift af afdelingen samt optimering og udvikling af værktøjer, processer og rutiner der løbende kan understøtte virksomhedens samlede drift og ikke mindst strategiske udvikling.

Du får en central rolle i at dokumentere og demonstrere værdien af konkrete økonomistyringsværktøjer og får det samlede ansvar for afdelingens rolle som katalysator for løbende beslutningsgrundlag og analyser af både praktisk som strategisk betydning. Hertil kommer naturligt opgaver som måneds- og årsafslutninger, debitor og kreditorstyring, likviditets- og finansstyring, bogføring o.lign.

Kvalifikationer

Din formelle uddannelse er ikke afgørende, men du har indgående erfaring med økonomistyring og ledelse af både praktiske som strategiske opgaver. Du har en relevant uddannelse, gerne som Revisor eller tilsvarende og en god forretningsforståelse, kommerciel indsigt og nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Som person karakteriseres du som en imødekommende type med stort overblik. En som naturligt både kan vedligeholde og udfordre etablerede rutiner gennem indsigt og viden på området og en som  vinder respekt på sin faglighed og naturlige autoritet.

DMC tilbyder

…..en nøgleposition i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed der giver stort råderum og handlefrihed til medarbejdere og ledere – og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt. Dansk Maskincenter har 4 afdelinger fordelt i Jylland. Du tilbydes derfor mulighed for et kontor i den afdeling der er tættest på din egen bopæl.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og Dansk Maskincenter – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Logo teege-dan

INDKØBER TIL TEGEE-DAN

Vil du være med til at gøre en forskel i Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje og brænder du for, at tingene skal lykkes på den mest optimale måde? Så er det måske dig, vi søger til et spændende job som indkøber.

Virksomheden

Tegee-dan er Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje. Med stor faglighed og troværdighed har Tegee-dan i mere end 30 år serviceret landets største auto og transportselskaber med unikke smøremidler og plejeprodukter til alle former af køretøjer, fly og skibe. Virksomheden er velkonsolideret og har markeret sig stærkt indenfor sit speciale. Med udgangspunkt i et bredt produktprogram, udstrakt service og en gedigen kvalitet oplever Tegee-dan fremgang og udvikling i et ellers presset marked. Man er ambitiøs, professionel og går langt for at sikre kunderne de rette produkter.

Virksomheden er centralt placeret ved E45 i Løsning og har 20 meget engagerede ansatte.

Du kan læse mere om Tegee-dan her: https://www.tegee-dan.dk

Stillingen

Det bliver din opgave selvstændigt at strukturere og gennemføre det samlede operationelle indkøb fra virksomhedens både nuværende som kommende leverandører. Du får en væsentlig opgave i at koordinere og vedligeholde det veletablerede forhold til leverandørerne og sikre et fortsat højt informationsniveau internt som eksternt i virksomheden.

Dine opgaver bliver derfor bla.

 • Forestå det samlede indkøb fra både ind- som udenlandske leverandører
 • Kontaktperson til de største leverandører
 • Taktisk indkøb, herunder indhentning af priser og benchmarking
 • Sørge for opdaterede datablade + produktregistrering af nye produkter
 • Oprettelse og vedligeholdelse af leverandør og produkt-stamdata i NAV.
 • Være bindeled mellem kontor og lager
 • Deltagelse i udvikling af nye produkttiltag
 • Deltagelse i marketingsmøder

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelsesbaggrund som f.eks indkøbsdisponent og erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en mindre handelsvirksomhed. Du har erfaring med international handel og gerne med Asien. Ligeledes er kendskab/erfaring med kemi en fordel, men ikke et krav.

Du har indgående erfaring og kendskab til NAV ligesom Excel beherskes på højt niveau.

Som person har du datadisciplin med en god ordenssans og et godt overblik, også når det går stærkt. Har et godt købmandskab og en god forretningsforståelse med en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. Er selvstændig, hjælpsom og engageret med en udpræget sans for detaljen. Du besidder gode samarbejdsevner og er serviceminded og møder leverandører såvel som kollegaer med et smil – også i telefonen.

 

Ansøgningen

Tegee-dan tilbyder en spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed, der giver et stort råderum med handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du søger stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

R82 AS logo med tagline

PRODUCT MANAGER til R82 A/S

Vil du arbejde med at øge livskvaliteten for børn med funktionsnedsættelse og deres pårørende gennem udvikling af fremtidens løsninger indenfor hjælpemidler? Kan du omdanne markedsbehov til interne ønsker og idéer, og derigennem påvirke udviklingen af nye produkter fra koncept til produktlancering? Så prøv at læse mere her:

Virksomheden

R82 er en del af Etac Group, der udvikler, producerer og leverer et bredt og dybt sortiment inden for produktområderne hygiejne, manuelle kørestole, forflytning, junior (børn og unge), individuelle løsninger, formstøbte sæder samt småhjælpemidler. Alle er produkter, der hjælper børn, unge og ældre i deres hverdag, uanset funktionsnedsættelse.

Med stærke og personlige produkter i høj kvalitet inden for hjælpemidler til børn og unge er R82 hele tiden på forkant med fremtiden og spiller en førende rolle på verdensplan.

Etac Group har en omsætning på ca. SEK 1700 mio. og beskæftiger ca. 800 talentfulde medarbejdere. Virksomheden er repræsenteret globalt med datterselskaber i både Danmark, Sverige, Norge, England, USA, Tyskland, Italien, Holland og Australien. Herudover leverer eksportafdelingen til store dele af verden.

Etac Group er ejet af en familiefond, hvor man tænker langsigtet og vil fortsætte med at investere i fremtiden og afsætte midler til forskning og udvikling samt etablering på nye markeder – læs om ejerne på www.nordstjernan.se/

R82 er en virksomhed med stolte traditioner og en stærk kultur, præget af social ansvarlighed, hensynsfuldhed og et tæt sammenhold med en uformel omgangstone.

Virksomheden er beliggende i Gedved ved Horsens og du kan læse mere om R82 A/S her: www.r82.org

Stillingen

Der er tale om en nyoprettet og meget spændende stilling i en helt unik virksomhed.

Med reference til Head of Product Management og som en central del af teamet i afdelingen, bliver du ansvarlig for din egen produktgruppe og vil indenfor denne primært komme til at arbejde med produktudvikling og sortimentsstyring, i et tæt samarbejde med projektledere, udviklingsingeniører og virksomhedens øvrige afdelinger og salgsselskaber. Opgaverne bliver bla.

 • Løbende vurdering og indsamling af markedsbehov og muligheder
 • Indsamling af viden om konkurrent produkter og sundhedsfaglige indsatser
 • Udarbejdelse og løbende opdatering af tekniske og kliniske produktbeskrivelser for både nye som eksisterende produkter
 • Udarbejdelse og løbende opdatering af business case for igangværende projekter
 • Planlægge og gennemføre field tests på hovedmarkederne
 • Løbende kommunikation på tværs af organisationen
 • I samarbejde med Marketing udarbejdelse af produktlanceringsmateriale
 • Fastlæggelse af prisniveau for de relevante produkter, i samarbejde med Salg
 • Varetage produkttræning ifm. produktlanceringer

Udover projektarbejdet omfatter stillingen også produktansvaret og løbende dialog med salgsselskaber omkring  produktgruppen, produkt- og sortiments sanering, markedsbesøg og dialog med terapeuter.

Kvalifikationer

Du har en sundhedsfaglig baggrund f.eks som fysio- eller ergoterapeut og har praktisk erfaring med mennesker med funktionsnedsættelse. Det vil være en fordel, hvis erfaringen er med børn.

Det er en fordel med teknisk/funktionel forståelse af produkter og hjælpemidler til understøttelse af funktionsnedsættelser, f.eks. opnået gennem dit hidtidige arbejde enten direkte med brugerne eller gennem rådgivning, udredninger, handleplaner, træning og habiliteringsindsatser og evt bevillings vurderinger/udarbejdelse.

Du er skriftlig og mundtligt velfunderet både på dansk og engelsk. Sproget i afdelingen er dansk, men meget af dokumentationen skal udarbejdes på engelsk og hovedparten af dialogen, herunder træning og præsentationer, med salgsselskaberne er på engelsk.

Som person kendetegnes du af et stort drive og en resultatorienteret indstilling, da dette er vigtige ingredienser for at opnå succes i jobbet. Du er dedikeret, passioneret og indlevende i din arbejdsfacon. Du kan arbejde selvstændigt, er teamorienteret og meget struktureret med fokus på detaljen.

Kompensation og udviklingsmuligheder

R82 A/S tilbyder en nøgleposition i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed der giver et stort råderum med handlefrihed og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ocuco-softwre Logo

PROFESSIONAL SERVICE SUPPORTER TO AALBORG

……………….for installation, training and support 

Company Profile 

Ocuco is a dynamic, expanding, international Irish-owned software company that develops and markets a comprehensive suite of optical software products for eye care professionals, optical retail chains and labs,  with headquarters in Dublin 15 and offices in the UK, Italy, France, Spain, Australia, Canada, China, Scandinavia, the Netherlands, and the USA. Ocuco offers its employees not just job opportunities but careers both nationally and internationally.  We are looking for a supporter who is eager to be challenged and who are hungry for success. The company provides a superb working environment and invest heavily in developing and training our employees.

For more information about Ocuco: https://www.ocuco.com/

Job Profile

With base in the office in Aalborg (Brønderslev) in Denmark, or alternatively in the headquarters in Dublin, Ocuco is offering an exciting opportunity for a technically gifted, Danish speaking technician with an IT related degree to join both the Global and local Operations team as a Professional Service Supporter. Based on the skills and interests, the successful candidate may be focused on technical support services, or training of our Customers in locations which may include the Scandinavia, USA, The UK, Ireland and Canada. We will target your responsibilities based on your skills and professional interests.

This position is a great entryway into a software company where energy and talent are rewarded.

Responsibilities may include

 • Providing technical support to our installed customer base.
 • Installing our software on customer’s sites.
 • Customer training.

(This may, at times, involve some travel internationally & seldom weekend work).

The successful candidate must have

 • A relevant degree (doesn’t have to be an IT degree).
 • Perfect fluency in Danish and English.
 • Excellent communication skills.
 • 1+ years’ experience in a customer facing role supporting a business application. Graduates may be considered.
 • Ability to acquire new technical information quickly.
 • “No problem”, “Can do” attitude that always gets the job done
 • A full, clean driving license.

The “ideal” candidate will also

 • Have experience in software training, technical support or in another IT area.
 • Understand the terminology in networking and hardware and with basic troubleshooting skills.
 • Show attention to detail and perfectionist instincts that get the job done right, first time.
 • Enjoy a high intensity, high energy work environment and contribute to same.
 • Have experience in Multimedia Design / Technical Writing Ability.

Ocuco offers an attractive, market rate salary package and a list of other benefits, which varies depending on office location.

For candidates that needs to relocate to Dublin, Ocuco will provide free accommodation in the company apartment for up to 3 months, and provide full advise and forms required to open up bank account, getting set up with the revenue office (local tax institution), getting to understand local transport, rental websites, general advise on services for newcomers, etc.

For more information, you are welcome to contact our recruiter in Denmark, Mr. Frans Høyer from HOYER rekruttering. Phone. +45 20915400 and mail foh@hoyer-rekruttering.dk.

For applications please push the application bottom on this page. There is no final date for applying this job and we will proceed with the applications as we receive them.

 

 

BYGGE-/PROJEKTLEDER

………..til Stender Entreprise A/S i Greve

Til en spændende og nyoprettet stilling søges en erfaren og motiveret bygge- eller projektleder til kontoret i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Virksomheden

Stender Entreprise A/S er en del af Stender koncernen, og beskæftiger sig med udvikling og styring af byggeprojekter over hele Danmark. Virksomhedens kernekompetence er udvikling og skarp byggestyring af projekter indenfor detailhandel og industri samt større boligbyggeri. Virksomheden har ingen egenproduktion men gennemfører den praktiske del af et byggeri gennem et tæt samarbejde med nøje udvalgte underentreprenører.

Stender Koncernen har hovedkontor i Kolding og har pt 30 højt kvalificerede medarbejdere og er ambitiøs og velkonsolideret. Virksomheden er inde i en spændende periode med vækst og udvikling, med en betydelig omsætning og væsentlig pipeline af nye byggeprojekter.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.carstenstender.dk

Jobbet

Med reference til projektchefen, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens enkelte byggeprojekter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektchefen for det enkelte projekt, skal du sikre at den daglige styring og koordinering på byggepladsen gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer. Du kommer derfor tæt på det enkelte projekt. Hovedopgaverne bliver derfor bla.:

 • Daglig projektledelse, planlægning og byggestyring
 • Løbende koordinering med bygge- eller projektleder
 • Overordnet ansvar for tid og økonomi for det enkelte projekt
 • Indkøb og disponering
 • Kontakt med og styring af underleverandører
 • Sikre at trivsel og det gode arbejdsmiljø til stadighed er i fokus

Kvalifikationer

Du sidder sikkert i dag som enten bygge- eller projektleder og har en faglig ballast, erfaring og projektviden fra styring og koordinering af mellemstore til store totalentrepriser fra start til slut. Du er vant til at tage ansvaret og være med til at sikre fremdrift, kvalitet, økonomi og sikkerhed i byggeprojektet frem til aftalt aflevering.

Din formelle uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men måske er du ingeniør, bygningskonstruktør eller har lignende byggeteknisk/håndværksmæssig baggrund

Som person kan du nikke genkendende til egenskaber som bla.

 • Engagerende, vedholdende, beslutsom og med gode samarbejdsevner
 • Er uformel, venlig og jordnær
 • Systematisk og struktureret
 • Åben og ligetil

Løn og udviklingsmuligheder

Stender Entreprise A/S tilbyder en attraktiv fast gage. Hertil kommer en pensionsordning med sundhedsforsikring samt flere benefits.
Der er særdeles gode faglige og personlige muligheder i virksomheden, hvor trivsel, arbejdsglæde og udvikling prioriteres højt.

Ansøgning

Vi arbejder på at besætte stillingen snarest muligt og der er derfor ingen ansøgningsfrist. Du kan søge stillingen via knappen “søg stilling” her på siden, hvor du også kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans O. Høyer – hos HOYER-rekruttering – på +45 2091 5400.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

PROJEKTCHEF

Til en spændende stilling – med store udviklingsmuligheder – søges en erfaren og motiveret projektchef til Stender Entreprise A/S i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Virksomheden

Stender Entreprise A/S er en del af Stender koncernen, og beskæftiger sig med udvikling og styring af byggeprojekter over hele Danmark. Virksomhedens kernekompetence er udvikling og skarp byggestyring af projekter indenfor detailhandel og industri samt større boligbyggeri. Virksomheden har ingen egenproduktion men gennemfører den praktiske del af et byggeri gennem et tæt samarbejde med nøje udvalgte underentreprenører.

Stender Koncernen har hovedkontor i Kolding og har pt 30 højt kvalificerede medarbejdere og er ambitiøs og velkonsolideret. Virksomheden er inde i en spændende periode med vækst og udvikling, med en betydelig omsætning og væsentlig pipeline af nye byggeprojekter.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.carstenstender.dk

Jobbet

Med reference til den administrerende direktør, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens byggeaktiviteter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektlederne på de enkelte byggeprojekter, skal du sikre at den overordnede styring og koordinering gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer for det enkelte projekt. Hovedopgaverne bliver derfor:

 • Overordnet projektstyring
 • Løbende kontakt med bygherre, myndigheder, rådgivere og eksterne samarbejdspartnere
 • Overordnet ansvar for tid og økonomi
 • Ledelse af projektteam, og herunder sparring og udvikling af de enkelte projektledere
 • Kontakt med og styring af underleverandører
 • Sikre at trivsel og det gode arbejdsmiljø til stadighed er i fokus

Kvalifikationer

Det er afgørende at du som den kommende projektchef har stor faglig ballast, erfaring og projektviden fra en lignende stilling og nødvendigvis kommer fra byggebranchen med stor indsigt i – og erfaring med – ledelse af mellemstore til store totalentrepriser fra start til slut.

Din formelle uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men måske er du bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller har lignende byggeteknisk baggrund

Som person kan du sikkert genkende egenskaber som bla.

 • Engagerende, vedholdende, beslutsom og med gode samarbejdsevner
 • Personlig gennemslagskraft og initiativrig
 • Er uformel, venlig og jordnær
 • Evner at bevare overblikket med sans for detaljen
 • Systematisk og struktureret
 • Åben og ligetil

Løn og udviklingsmuligheder

Stender Entreprise A/S tilbyder en attraktiv fast gage. Hertil kommer en pensionsordning med sundhedsforsikring samt flere benefits.
Der er særdeles gode faglige og personlige muligheder i virksomheden, hvor trivsel og udvikling prioriteres højt.

Ansøgning

Vi arbejder på at besætte stillingen snarest muligt og der er derfor ingen ansøgningsfrist. Du kan søge stillingen via knappen “søg stilling” her på siden, hvor du også kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans O. Høyer – hos HOYER-rekruttering – på +45 2091 5400.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ocuco-softwre Logo

PROFESSIONAL SERVICE SUPPORTER

for installation, training and support

 Company Profile

Ocuco is a dynamic, expanding, international Irish-owned software company that develops and markets a comprehensive suite of optical software products for eye care professionals, optical retail chains and labs,  with headquarters in Dublin 15 and offices in the UK, Italy, France, Spain, Australia, Canada, China, Scandinavia, the Netherlands, and the USA. Ocuco offers its employees not just  job opportunities but careers both nationally and internationally.  Ocuco is looking for a supporter who is eager to be challenged and hungry for success. The company provides a superb working environment and invest heavily in developing and training our employees.

For more information about Ocuco: https://www.ocuco.com/

Job Profile

With base in the headquarter in Dublin, Ocuco is offering an exciting opportunity for a technically gifted, Danish speaking engineer/technician with an IT related degree to join the Global Operations team as a Professional Service Supporter. Based on the skills and interests, the successful candidate may be focused on the provision of technical support services, or the focus may be on the provision of training to our Customers in locations which may include the USA, The UK, Ireland and Canada.

This position is a great entryway into a software company where energy and talent are rewarded.

Responsibilities may include

 • Providing technical support to our installed customer base.
 • Installing our software on customer’s sites.
 • Training our customers. (This may, at times, involve some travel internationally & seldom weekend work).

The successful candidate must have

 • A relevant degree (doesn’t have to be an IT degree).
 • Perfect fluency in Danish and English.
 • Excellent communication skills.
 • 1+ years’ experience in a customer facing role supporting a business application. Graduates may be considered.
 • Ability to acquire new technical information quickly.
 • “No problem”, “Can do” attitude that always gets the job done
 • A full, clean driving license.

The ideal candidate will also

 • Have experience in software training, technical support or in another IT area.
 • Understand the terminology in networking and hardware and with basic troubleshooting skills.
 • Show attention to detail and perfectionist instincts that get´s the job done.
 • Enjoy a high intensity, high energy work environment and contribute to same.
 • Have experience in Multimedia Design / Technical Writing Ability.

Ocuco offers an attractive salary package, including a salary on market rate, pension scheme, insurance package, wellness programme, excellent working environment, free lunch and a long list of other benefits.

For candidates that needs to relocate to Dublin, Ocuco will provide free accommodation in the company apartment for up to 3 months, and provide full advise and forms required to open up bank account, getting set up with the revenue office (local tax institution), getting to understand local transport, rental websites, general advise on services for newcomers, etc.

For more information, you are welcome to contact our recruiter in Denmark, Mr. Frans Høyer from HOYER rekruttering. Phone. +45 20915400 and mail foh@hoyer-rekruttering.dk.

For applications please push application bottom on this page. There is no final date for applying this job and we will proceed with the applications as we receive them.

 

 

Dansk Maskincenter AS

ENERGISK SÆLGER TIL DMC

Til en salgsstilling hos en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd, søges en energisk og vedholdende sælger.
Er salg en af dine spidskompetencer og kan du se dig selv som en del af en markedsledende, ambitiøs og vækstorienteret virksomhed? Ja, så prøv at læse videre her:

Virksomheden

Virksomheden har en lang historie bag sig men er i sin nuværende organisering, en sammenlægning af flere virksomheder i branchen og har således et todelt ejerskab. DMC har siden starten haft en positiv og stabil vækst. Har i dag ca. 90 ansatte, fordelt på 4 afdelinger og er med en betydende omsætning velindtjenende og velkonsolideret. Virksomheden er specialiseret indenfor handel med maskiner, traktorer og udstyr til den professionelle landmand.

Virksomheden har et godt momentum i markedet og oplever en positiv udvikling med stigende efterspørgsel fra eksisterende såvel som nye kunder. Det er ambitionen at virksomheden skal vækste på både eksisterende som nye kunder.

Virksomheden ledes i dag af de nuværende ejere og flere af de centrale medarbejdere, ligesom der er etableret en bestyrelse med en ekstern bestyrelsesformand.

Stillingen

Der tale om en spændende stilling i en moderne og vækstorienteret virksomhed.

Med udgang fra virksomhedens afdeling i enten Toftlund eller Jelling og med reference til den administrerende direktør, bliver dine opgaver i første omgang selvstændigt at identificere, opsøge og gennemføre det direkte salg af DMC’s produkter og serviceydelser til målgruppen af kunder blandt professionelle landmænd i det syd-eller østjyske. Du kommer selvstændigt til at forestå alle salgets facetter fra A-Z, fra mødebooking over tilbudsgivning til opfølgning, salg og evt. mer- og gensalg. Stillingen fordrer en høj grad af udadvendte aktiviteter, rettet mod kunderne, som f.eks. direkte og opsøgende salg men også de mere netværksbyggende og relationsskabende aktiviteter skal prioriteres. Hertil kommer at du løbende rapporterer til den administrerende direktør samt importøren og ikke mindst deltager i de planlagte kampagner, udstillinger og interne salgsmøder.

Kvalifikationer

Din formelle uddannelse er ikke afgørende, men du har en salgsmæssig eller teknisk baggrund, og gerne en relevant uddannelse fra et erhvervsakademi, sælgeruddannelse eller lignende. Der kan være flere indgange til stillingen. Enten er du i starten af din sælgerkarriere og ved at du trives i det udadvendte og opsøgende arbejde på kundens banehalvdel. Så skal vi nok hjælpe dig på vej til at blive den fuldendte sælger. En anden vej er at du allerede har den nødvendige salgserfaring og ved hvad der skal til for at få succes. Alternativt at du i dag måske er montør eller tekniker med daglig kontakt til kunderne og måske ønsker at indfri dit potentiale som sælger eller måske er faglært landmand med en efteruddannelse som f.eks. markedsføringsøkonom.

Uanset hvilken baggrund du kommer med, er det ønskeligt at du har kendskab til landbruget og dets maskiner og udstyr.

Som person tænker du i udfordringer frem for begrænsninger. Du er passioneret, struktureret og målrettet i din tilgang til salget. Du elsker nye tiltag og forandringer. Er selvkørende og stortrives i det udadvendte og opsøgende salgsarbejde. Du brænder for at skabe resultater og elsker tilfredse kunder.

DMC tilbyder

Dansk Maskincenter tilbyder en nøgleposition i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed der giver stort råderum og handlefrihed til medarbejdere og ledere – der er således store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og Dansk Maskincenter – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

PROJEKTLEDER

Til en spændende og nyoprettet stilling – med store udviklingsmuligheder – søges en erfaren og motiveret projektleder til kontoret i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Virksomheden

Stender Entreprise A/S er en del af Stender koncernen, og beskæftiger sig med udvikling og styring af byggeprojekter over hele Danmark. Virksomhedens kernekompetence er udvikling og skarp byggestyring af projekter indenfor detailhandel og industri samt større boligbyggeri. Virksomheden har ingen egenproduktion men gennemfører den praktiske del af et byggeri gennem et tæt samarbejde med nøje udvalgte underentreprenører.

Stender Koncernen har hovedkontor i Kolding og har pt 30 højt kvalificerede medarbejdere og er ambitiøs og velkonsolideret. Virksomheden er inde i en spændende periode med vækst og udvikling, med en betydelig omsætning og væsentlig pipeline af nye byggeprojekter.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.carstenstender.dk

Jobbet

Med reference til projektchefen, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens enkelte byggeprojekter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektchefen og byggelederen på det enkelte byggeprojekt, skal du sikre at den daglige styring og koordinering på den enkelte byggeplads gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer. Du kommer derfor tæt på det enkelte projekt og vil, på byggepladsen, hovedsagelig skulle lede 1-2 entrepriser af gangen. Hovedopgaverne bliver derfor bla.:

 • Daglig projektstyring
 • Løbende koordinering med byggeleder
 • Overordnet ansvar for tid og økonomi for det enkelte projekt
 • Indkøb og disponering
 • Kontakt med og styring af underleverandører
 • Sikre at trivsel og det gode arbejdsmiljø til stadighed er i fokus

Kvalifikationer

Det er afgørende at du som den kommende projektleder har faglig ballast, erfaring og projektviden fra en lignende stilling og nødvendigvis kommer fra byggebranchen med indsigt i – og erfaring med – projektledelse af mellemstore til store totalentrepriser fra start til slut.

Din formelle uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men måske er du ingeniør, bygningskonstruktør eller har lignende byggeteknisk/håndværksmæssig baggrund

Som person kan du sikkert genkende egenskaber som bla.

 • Engagerende, vedholdende, beslutsom og med gode samarbejdsevner
 • Personlig gennemslagskraft og initiativrig
 • Er uformel, venlig og jordnær
 • Evner at bevare overblikket med sans for detaljen
 • Systematisk og struktureret
 • Åben og ligetil

 Løn og udviklingsmuligheder

Stender Entreprise A/S tilbyder en attraktiv fast gage. Hertil kommer en pensionsordning med sundhedsforsikring samt flere benefits.
Der er særdeles gode faglige og personlige muligheder i virksomheden, hvor trivsel og udvikling prioriteres højt.

Ansøgning

Vi arbejder på at besætte stillingen snarest muligt og der er derfor ingen ansøgningsfrist. Du kan søge stillingen via knappen “søg stilling” her på siden, hvor du også kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans O. Høyer – hos HOYER-rekruttering – på +45 2091 5400.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SERVICETEKNIKER

Servicetekniker til Sjælland

Har du mekanisk og teknisk erfaring fra autobranchen eller lign og kan du se dig selv i en meget spændende og udadvendt funktion i en førende handelsvirksomhed? Så læs mere her.

Virksomheden

Dometic er en kundeorienteret, globalt førende producent af innovative komfortprodukter til markedet for campingvogne, autocampere, lastbiler, personbiler og både. Dometic har siden 2016 været børsnoteret og har i dag over 7000 ansatte. Virksomhedsgruppen leverer et komplet sortiment af kvalitetsprodukter – såvel til industrien som til eftermarkedet – der gør livet på vejen mere komfortabelt. Produkterne sælges i næsten 100 lande og produceres hovedsageligt på egne fabrikker over hele verden. I Danmark er virksomheden repræsenteret med eget salgsselskab Dometic Denmark A/S. Virksomheden er centralt placeret i nye og lækre faciliteter tæt på E45 i Taulov ved Fredericia og har 14 meget dedikerede ansatte. Dometic Denmark A/S har en væsentlig markedsandel og er generelt meget anerkendt for dets kvalitetsprodukter.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.dometic.dk og www.waeco.com/da-dk

Stillingen

I et tæt samarbejde med de øvrige serviceteknikere og med reference til den ansvarlige Produktspecialist, får du ansvaret for at servicere WAECO Aircon Service, fyldestationer i autobranchen på Sjælland. WAECO Fyldestationer er Danmarks mest solgte og her skal du servicere, rådgive, sælge, vejlede og give praktisk/teknisk produkt support direkte til værkstederne. Med udgangspunkt fra din bopæl centralt på Sjælland, bliver du således virksomhedens ansigt udadtil på Sjælland og skal selvstændigt planlægge din hverdag og indsats. Gennem et stærkt engagement er det vigtigt at du evner at fastholde og udbygge din viden om produkterne, markedsforholdene og konkurrenterne og være det centrale omdrejningspunkt for WAECO Aircon Service på Sjælland. Du kommer endvidere til at deltage i uddannelsen og oplæring af kundernes personale.

Kvalifikationer

Din formelle uddannelse er ikke afgørende men en uddannelse fra autobranchen som automekaniker/teknikker, eller lignede med indgående kendskab til mekanik og el er en klar fordel. Vi forventer ikke at du kender produkterne. Uddannelse og oplæring tager vi os af, men du sidder i dag i autobranchen eller noget tilsvarende, og har indgående mekanisk/teknisk indsigt. Hertil kommer erfaring med kundekontakt og rådgivning.

Som person kan du sikkert nikke genkendende til egenskaber som:

 • Energisk, udadvendt og initiativrig
 • God personlig gennemslagskraft og vedholdenhed.
 • Evner at samarbejde på alle niveauer internt som eksternt
 • Omgængelig og ligefrem person – uformel og jordnær. Selvstændig og pro-aktiv med gode analyse-, prioriterings- og opfølgnings evner
 • Går forrest og tager ansvar
 • Viljestærk, fokuseret og målsat
 • Omhyggelig, systematisk og samtidig en type, der får noget fra hånden
 • Ordenssans.

Det er vigtigt at du trives med at være på kundens banehalvdel og de meget udadvendte og opsøgende aktiviteter. Kunderne ligger på hele Sjælland og du må derfor forvente – og kunne trives med – en del kørsel og transport.

Virksomheden tilbyder

Dometic Denmark A/S tilbyder en nøgleposition i en vækstorienteret virksomhed der giver råderum og handlefrihed, og med stor fokus på medarbejdernes trivsel. Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er kendetegnet ved et åbent, direkte og uformelt miljø, hvor ansættelsesvilkårene forhandles individuelt.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og Dometic Denmark A/S – inden du sender din ansøgning – er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering
på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på, at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Uggerhøj biler til alle

VW sælger til Frederikshavn

Kan du sælge VW i Frederikshavn og vil du være en del af ’drømmeholdet’

Kan du se en fremtid som sælger i autobranchen. Er du udadvendt, resultatsøgende og brænder for salget, så er stillingen som salgskonsulent til et af Danmarks stærkeste brands i bilbranchen nok lige dig.

Virksomheden

Uggerhøj er en af Jyllands største autoforhandlere med 7 afdelinger i Nord og Midtjylland og med forhandlingen af nye biler fra mærkerne VW, SEAT, Citroën, DS, Fiat, KIA, Opel, Skoda og Peugeot. Virksomheden servicerer og forhandler personbiler og varebiler til private og erhverv og er kendt i markedet, som en seriøs og troværdig leverandør.

VW Uggerhøj er et velrenommeret, moderne og velkonsolideret bilhus i Frederikshavn med forhandlingen af WV og et topmoderne værksted med et stærkt fokus på vækst og udvikling. Virksomheden har godt 30 ansatte. Der søges nu en yderlig kollega til det kompetente salgsteam til at forestå salget af det spændende program af både nye som brugte personvogne og tilbehør.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.uggerhoej.dk

Forventninger til dig:

 • Salgserfaring og evnen til at skabe begejstring
 • Talent for at analysere individuelle behov og præsentere den rette løsning for kunden
 • Et stærkt service gen og en relationsskabende tilgang til kunder
 • Viljen og evnen til at sælge
 • Et godt humør, stort gå-på-mod og stærkt engagement i en travl og varieret hverdag

Uggerhøj tilbyder:

 • En virksomhed i fremdrift og med spændende muligheder
 • Gode og topmotiverede kolleger
 • Medindflydelse og gode udviklingsmuligheder
 • Attraktiv løn pakke

Ansøgning

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvis motto er at gå en ekstra mil for vores kunder, og et mål om at være Danmarks bedste auto-detailkæde med salg af nye og brugte biler – så skynd dig at sende os en ansøgning

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt – derfor er der ingen ansøgningsfrist. Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til – i al fortrolighed – at kontakte rekrutteringskonsulent fra HOYER, Frans Høyer på 20 91 54 00.

Du kan søge stillingen via knappen “søg stilling” her på siden, hvor du også kan up-loade din ansøgning og dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Klokkerholm karosseri

PRODUKTANSVARLIG med indkøbserfaring

Vil du være med til at udvikle et optimalt samarbejde med både eksisterende som nye leverandører? Vil du til stadighed kunne sikre de rigtige priser og kvalitet indenfor flere produktkategorier og vil du med på holdet i en meget spændende og udviklingsorienteret virksomhed?

Klokkerholm Karosseridele A/S
 …..udvikler, producerer, indkøber, lagerfører og markedsfører karosseri- og autodele primært til reparation af rust og skader på biler.

Virksomheden har en lang historie bag sig og er etableret tilbage i 1969 med en produktion af reservedele til rust reparation. Man har over årene markeret sig kraftigt på markedet for sine produkter og har gennem de sidste 10 år realiseret en betydende vækst i både omsætning, indtjening og ikke mindst antallet af ansatte, væsentligst gennem tilkøb og integration af andre virksomheder, udvidelser af sortimentet og det geografiske markedsområde. Således har man i dag 21.000 m² under tag og ca. 120 ansatte. Man er repræsenteret på en lang række markeder i både Europa og USA og har en betydelig omsætning. På de primære markeder har man en væsentlig markedsandel og eksportandelen udgør i dag en større del af omsætningen. Kunderne er primært grossister og importører af autodele. Virksomheden er yderst velrenommeret, professionelt ledet og ejet af den svenske industrikoncern Indutrade.

Du kan læse mere om Klokkerholm Karosseridele A/S på: www.klokkerholm.com

Stillingen

Du bliver ansvarlig for egen produktgruppe og vil indgå i afdelingens mange og spændende opgaver med at udvikle samarbejdet med de rigtige, både danske som udenlandske, leverandører og sikre optimale priser og kvalitet til flere produktkategorier i Klokkerholms brede program af handelsvarer.

……og herunder bla.:

 • Løbende dialog med eksisterende som nye leverandører
 • Forhandling af priser, leveringsaftaler og samhandelskontrakter med både eksisterende som nye leverandører
 • Sourcing af nye produkter.
 • Løbende optimering og udvikling i egne produktgrupper.
 • Leverandør / Messe besøg
 • Kvalitetssikring i egne produktgrupper.
 • Reklamations behandling
 • Generel cost-optimering.
 • Benchmarking af priser

Kvalifikationer
Din formelle uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men du har sikkert flere års erfaring med internationalt/oversøisk strategisk indkøbsarbejde/category management indenfor tekniske emner og med teknisk indsigt fra en metalbearbejdende industri eller handelsvirksomhed. Du har arbejdet med produkt- og webkataloger og har ikke mindst et godt kendskab til forretningsgangene fra indkøb til lager og salg. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og det forventes at du fortrolig med Officepakken, og herunder i særdeleshed Excel.

 Virksomhedens tilbyder

Du bliver en central del af produkt og indkøbsafdelingen i Klokkerholm Karosseridele A/S med en unik mulighed for at præge og udvikle dit ansvarsområde. En fantastisk arbejdsplads med en uformel kultur og en direkte, respektfuld og åben kommunikation. Der er store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Gage og ansættelsesvilkårene forhandles individuelt.

Ansøgning

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og virksomheden er du velkommen til – i al fortrolighed – at kontakte rekrutteringskonsulent Frans Høyer fra HOYER rekruttering på + 45 20 91 54 00

Vi arbejder på, at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger– derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du kan søge stillingen ved at klikke på ” søg stilling” på denne side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

PROJEKTCHEF

Til en spændende og nyoprettet stilling – med store udviklingsmuligheder – søges en erfaren og motiveret projektchef til Stender Entreprise A/S i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Virksomheden

Stender Entreprise A/S er en del af Stender koncernen, og beskæftiger sig med udvikling og styring af byggeprojekter over hele Danmark. Virksomhedens kernekompetence er udvikling og skarp byggestyring af projekter indenfor detailhandel og industri samt større boligbyggeri. Virksomheden har ingen egenproduktion men gennemfører den praktiske del af et byggeri gennem et tæt samarbejde med nøje udvalgte underentreprenører.

Stender Koncernen har hovedkontor i Kolding og har pt 30 højt kvalificerede medarbejdere og er ambitiøs og velkonsolideret. Virksomheden er inde i en spændende periode med vækst og udvikling, med en betydelig omsætning og væsentlig pipeline af nye byggeprojekter.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.carstenstender.dk

Jobbet

Med reference til den administrerende direktør, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens byggeaktiviteter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektlederne på de enkelte byggeprojekter, skal du sikre at den overordnede styring og koordinering gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer for det enkelte projekt. Hovedopgaverne bliver derfor:

 • Overordnet projektstyring
 • Løbende kontakt med bygherre, myndigheder, rådgivere og eksterne samarbejdspartnere
 • Overordnet ansvar for tid og økonomi
 • Ledelse af projektteam, og herunder sparring og udvikling af de enkelte projektledere
 • Kontakt med og styring af underleverandører
 • Sikre at trivsel og det gode arbejdsmiljø til stadighed er i fokus

Kvalifikationer

Det er afgørende at du som den kommende projektchef har stor faglig ballast, erfaring og projektviden fra en lignende stilling og nødvendigvis kommer fra byggebranchen med stor indsigt i – og erfaring med – ledelse af mellemstore til store totalentrepriser fra start til slut.

Din formelle uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men måske er du bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller har lignende byggeteknisk baggrund

Som person kan du sikkert genkende egenskaber som bla.

 • Engagerende, vedholdende, beslutsom og med gode samarbejdsevner
 • Personlig gennemslagskraft og initiativrig
 • Er uformel, venlig og jordnær
 • Evner at bevare overblikket med sans for detaljen
 • Systematisk og struktureret
 • Åben og ligetil

Løn og udviklingsmuligheder

Stender Entreprise A/S tilbyder en attraktiv fast gage. Hertil kommer en pensionsordning med sundhedsforsikring samt flere benefits.
Der er særdeles gode faglige og personlige muligheder i virksomheden, hvor trivsel og udvikling prioriteres højt.

Ansøgning

Vi arbejder på at besætte stillingen snarest muligt og der er derfor ingen ansøgningsfrist. Du kan søge stillingen via knappen “søg stilling” her på siden, hvor du også kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Frans O. Høyer – hos HOYER-rekruttering – på +45 2091 5400.

Vi glæder os til at høre fra dig.